“Цветето на надеждата

Много голяма безнадеждност, отказали са се от всяка надежда, че нещо може да се направи за тях. При убеждение или за да угодят на другите, може да опитат други лечения, като в същото време уверяват околните, че надеждата за облекчение е твърде малка.

“Цветето на упоритостта”

За онези, които се борят с всички сили да се оправят или така подхождат към делата от ежедневието си. Те ще опитват едно или друго нещо, макар случаят им да изглежда безнадежден. Те ще се борят. Изпитват недоволство от себе си, ако болестта им попречи да си изпълняват задълженията или да помагат на другите. Те са смели хора, борещи се с големи трудности, без да губят надежда или напоритост.

“Цветето на самоличността”  

Онези, които винаги търсят компанията на всеки, който е на разположение, тъй като им е нужно да обсъждат собствените си дела с другите, независимо кои са. Те са много нещастни, ако трябва да са сами за какъвто и да е период от време.

“Цветето на гъвкавостта” 

За онези, които водят много строг начин на живот. Те се лишават от много радости и удоволствия в живота, защото смятат, че ще попречат на работата им. Те са сурови господари към себе си. Искат да са здрави, силни и активни и ще направят всичко, което вярват, че ще ги поддържа такива. Надяват се да служат за пример на другите, така че да последват идеалите им и в резултат да станат по-добри хора.

     

“Цветето на властта”

Много способни хора, сигурни във възможностите си и убедени в успеха. Бидейки толкова сигурни, те смятат, че ще е от полза за другите, ако бъдат убедени да правят нещата като тях или както те считат за правилно. Дори в болест ще командват болногледачите си. Могат да са много полезни в спешни случаи.

“Цветето на обновлението”

Онези, които са имали голямо умствено или физическо страдание и са толкова изтощени и изхабени, че чувстват липсата на всякаква сила за каквото и да е усилие. Ежедневието за тях е тежък труд, без удоволствие.

“Цветето на призванието”

Онези, които имат амбиции да направят нещо забележително в живота си, които желаят по-голяма опитност и искат да се радват на всичко възможно, да грабят от живота с пълни шепи. Тяхното затруднение е да определят в каква посока да тръгнат, защото макар амбициите им да са големи, никое призвание не надделява повече от другите. Това може да доведе до забавяне и неудовлетворение.

Assign a menu in the Left Menu options.
error: Content is protected !!