Аура спрей Energy /Енергия и Концентрация/ – I am fresh, 50мл

Аура спрей Energy /Енергия и Концентрация/ – I am fresh, 50мл

39.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Този свеж аромат на лимон, розмарин и сладка мента, с нотки на босилек ще ви ободри, освежи и концентрира, за да бъдете в отлична форма през целия ден. Ще създаде пространство от свежа енергия специално за вас.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Остани свеж и фокусиран през целия ден с аура спрей от Австралийски цветни есенции

Macrocarpa – възстановява енергийния баланс на цялото тяло; презарежда батериите на надбъбречните жлези, които са били изтощени при прекомерен стрес. Възстановява енергийните депа. Има трайно ободряващо действие на клетъчно ниво.

Banksia robur – вдъхва нова сила за живот, свежа кръв нахлува във вените ти. Зарежда изморения човек с енергия и връща радостта в живота му.

Crowea – балансира фините тела, успокоява и лекува хроничния стрес, който води до умора и изчерпване.

Illawara flame tree – подпомага имунната система на човек да се възстанови по-бързо физически и енергийно. Помага на човек да спре да отлага и да започне да действа.

Old man banksia – възстановява енергийния баланс на щитовидната жлеза на много фино ниво. Подпомага лечението на хипофункция и Хашимото; дава енергия на хора, които са обърнати изцяло към нуждите на другите.

Yellow cowslip orchid – подпомага действието на останалите цветя като оказва регулиращо и балансиращо действие върху хипофизата – главния диригент на оркестъра.

Вибрационен разтвор от диамант – хармонизира Божествената и личната воля и ни помага ни да я активираме в най-висшата й форма; укрепва способността ни да действаме в съответствие с нашата Божествена цел.

Съдържание и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Bluebell, Boab, Christmas Bell, Five Corners, Philotheca, Pink Flannel Flower, Southern Cross и Sunshine Wattle; енергиен разтвор от цитрин, флорална вода от лавандула, етерични масла от ванилия, портокал и лавандула.

Лесно за употреба: Разклатете добре и напръскайте няколко пъти над главата ви или в пространството около вас. Ползвайте толкова често, колкото е необходимо.

Марка: Inner Beauty