Аура спрей Divine Female /Изида/ – I am love, 50мл

Аура спрей Divine Female /Изида/ – I am love, 50мл

39.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Светлина и фино женско присъствие нахлува в стаята в мига, в който докоснеш помпата на този спрей. Нежен аромат на портокал, палмароза, иланг и индийско орехче, и феерия от мощно присъствие на богинята Изида навлизат и те приканва да разкриеш своята дълбока женска същност. Спрея ще ти помогне да откриеш коя си ти в действителност и Богинята която живее в теб. Допусни тази енергия да премине през теб и да те промени изцяло. Едва тогава ще разбереш какво е да живееш в женско тяло и ще приемеш женския аспект на Любовта в твоето енергийно аурично поле.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Стани истинска жена с аура спрей от Австралийски цветни есенции

Есенцията Isis ни дава възможност да опознаем и почувстваме защитата и любовта на Божествената женственост, както около нас, така и вътре в нас. Можем да привлечем тази енергия, така че да станем по-силни и подхранени, особено във времена на сътресения, безпокойство и несигурност.
Много от нас носят стари и дълбоки наранявания. Тази есенция може да ни даде сила, като ни помага да достигнем, освободим и излекуваме тези аспекти. Емоционалната ни болка и негативните ни аспекти, предизвикани от травми, могат да бъдат трансформирани и излекувани – което означава масивна промяна на много дълбоко ниво на душата.
Божествената майка ни призовава да позволим на тази любов да навлезе в нас и да излекува тези дълбоки, дълго скривани места или емоционални рани. Те могат да бъдат вследствие на събития не само от нашето детство и този живот, но дори и от предишни животи. Много от нас са се озовавали в предишни животи, които са били ужасяващи – война, геноцид или времена на липса на любов. Някои рани могат да се появят дори по време на пътуването на душата през измеренията в стремежа си да се инкарнира в материалния свят.
Има много работници на светлината по света, които страдат в резултат на тези емоционални рани, понеже са разслоили съзнанието си в различни измерения, за да служат. Когато са достатъчно силни или с помощта на есенцията Изида, те ще могат да съберат тези отделни части обратно и да станат цялостни.
Вибрационен разтвор от диамант – внася яснота в 6-та чакра; хармонизира Божествената и личната воля и ни помага ни да я активираме в най-висшата й форма; укрепва способността ни да действаме в съответствие с нашата Божествена цел.

Съдържание и начин на употреба

Вибрационен разтвор от есенцията ISIS,; енергиен разтвор от диамант, флорална вода от роза, етерични масла от иланг, салвия, палмароза, портокал и индийско орехче.

Лесно за употреба: Разклатете добре и напръскайте няколко пъти над главата ви или в пространството около вас. Ползвайте толкова често, колкото е необходимо.