Аура спрей ElectroClean /Електро/- I am pure, 50мл

Аура спрей ElectroClean /Електро/- I am pure, 50мл

39.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Позволи си да изпиташ острота на ума и чистота в пространството, което обитаваш. Нека аурата ти се насити със свежи отрицателни йони на бор, грейпфрут и лимон, и се пречисти от целия електромагнитен смог. Благодарение на включените в състава му есенции мъглата се раздига и ти отново можеш да дишаш с пълни гърди. Докосни се до вибрациите , които излъчваш ти самият без вредното енергийно поле. Позволи си да разгърнеш собствения си потенциал и енергия без външни намеси.

 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Пречисти пространството с аура спрей от Австралийски цветни есенции

Осигурява защита от електромагнитни излъчвания, като GSM, компютри, телевизори, рутери, антени на мобилни оператори. Осигурява защита по време на рентгеново лъчение, изчиства негативните ефекти от проведена лъчетерапия. Неутрализира геопатогенните зони в помещения. Хармонизира и балансира човек в съответствие с ритмите на земята. Освобождава от стрес, свързан с електрическото излъчване на електроуредите. Помага за премахване на внедрени геопатогенни енергии, идващи от Земята и Космоса. Неутрализира ултравиолетовите лъчи, идващи от Слънцето.

N.B! За траен ефект при неутрализиране на непрекъснат източник на излъчване, като рутер, антена или геопатогенна зона е необходимо да се пръска веднъж на всеки 24ч.

Crowea – сваля напрежението от главата и очите. Премахва умората от ежедневния стрес. Изчиства електромагнитните вибрации от фините тела.

Bush Fuchsia – подпомага умствената дейност при хора, които прекалено дълго време са гледали пред екраните и се чувстват затъпели или “прегорели”.

Fringed Violet – осигурява дълготрайна защита на ауричното поле от всякакви енергии, идващи от космоса, слънчевото и земното лъчение.

Mulla Mulla – ефективно се справя с радиацията, защитава и изчиства от топлинното излъчване, което идва под формата на лъчение от слънцето и електропреносната мрежа.

Paw Paw – поддържа мозъка буден и жив да асимилира по-бързо и по-лесно целия поток от информация, който идва към нас чрез тази преносна мрежа.

Waratah – прави човек силен и устойчив да се адаптира, и издържи на новите енергии и радиомагнитни честоти. Дава сила и кураж на съвременния човек, който е подложен на тези вибрации.

Вибрационен разтвор от бразилски кварцпочистващата бяла светлина на кварца енергизира и синхронизира фините тела, чакрите и физическото тяло с естествената вибрация на Земята.

Съдържание и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Bush Fuchsia, Crowea, Fringed Violet, Mulla Mulla, Paw Paw, Waratah; енергиен екстракт от бразилски кварц; флорална вода от лавандула; етерични масла от евкалипт, лимон, грейпфрут, бор и лавандула.

Лесно за употреба: Разклатете добре и напръскайте няколко пъти над главата ви или в пространството около вас. Ползвайте толкова често, колкото е необходимо.