Аура спрей Passion /Сексуалност и страст/- I am sexy, 50мл

Аура спрей Passion /Сексуалност и страст/- I am sexy, 50мл

39.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Внася страстна енергия в сексуалния ти живот и създава наситена любовна атмосфера в твоята спалня. Докоснеш ли се до него, вече няма да си същият. Веднъж вкусиш ли аромата му на иланг-иланг, бергамот и пачули, всички сетива те завладяват. Добави само ягоди и шоколад за да направиш префектен завършек!  Никой няма да остане разочарован тази нощ, Ще има бурни емоции и силни усещания. Бъди пръв! Изненадай половинката си!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Запали огъня и страстта в теб с аура спрей от Австралийски цветни есенции

Fringed violet – изчиства травматични събития, свързани с негативни сексуални преживявания, вкл. изнасилване.

Wisteria – царицата на комбинацията! Отключва заключени вагини, разтваря жената към нови приключения, дава екстази и върхови удоволствия. Wisteria го може. Довери й се!

Sturt desert rose – изчиства срама и вината, както и убежденията, че сексуалния акт е нещо мръсно, нередно и забранено. Дава ти шанс отново да се наслаждаваш на интимността, защото ти я заслужаваш.

Flannel flower – ускорител на либидо и страсти! Насърчава тялото към повече движение, повишава физическата енергия и издръжливост. Прави мъжа истински мъж, а жената по-нежна и мила. С негова помощ ще се отдадеш на повече ласки и ще се молиш да бъдеш докосван.

Little flannel flower – отпуска те, дава ти повече доверие в интимния процес и ти позволява да се забавляваш и наслаждаваш. Сваля бариерите на сериозност и разчупва сковаността. С него правилата не са това, което бяха!

Billy goat plum – да се чувстваш “мръсно” по време на секс, да те е срам от голото ти тяло или да се погнусяваш от телесните секрети е вече в миналото. Billy goat plum дава спокойствие да приемеш голотата, този напълно естествен процес и да можеш да му се наслаждаваш изцяло без да те е срам.

Bush gardenia – възвръща страстта към партньора и възражда връзка, която вече е поизстинала. Кара те отново да се чувстваш “влюбен” и да пърхат пеперуди в стомаха ти.

Розов кварцотваря, омекотява и успокоява сърцето; помага на човек да се свърже и да се погрижи за вътрешното си дете; хармонизира сърдечните сили, така че индивидът да е в състояние да поддържа емоционална близост със себе си и другите.

Съдържание и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Billy goat plum, Fringed violet, Bush gardenia, Wisteria, Flannel flower, Little flannel flower, Sturt desert rose; енергиен разтвор от розов кварц, флорална вода от роза, етерични масла от пачули, бергамот и иланг-иланг.

Лесно за употреба: Разклатете добре и напръскайте няколко пъти над главата ви или в пространството около вас. Ползвайте толкова често, колкото е необходимо.