Аура спрей Yoga&Meditation /Медитация/ – I am, 50мл

Аура спрей Yoga&Meditation /Медитация/ – I am, 50мл

39.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Среща със себе си или нещо повече? Себепознание и тишина, мъдрост и сила лъхат от земния и богат аромат на тамян, елеми и амирис. Открий кой си и за какво си дошъл. Свържи се със себе си, с оня дълбок вътрешен глас, който ти нашепва какво е важно за теб. Развий доверие в интуицията си и започни да я използваш. Развий способностите с които си роден. Използвай във всяка своя практика по релаксация, дишане, йога или медитация. Бъди сигурен, че това което ще откриеш за себе си ще е най-доброто на което си способен!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Постигни хармония със себе си с аура спрей от Австралийски цветни есенции

Angelsword – дава достъп до умения научени в минали прераждания, засилва връзката с Висшия Аз и усилва интуицията. 

Fringed Violet – създава защитено енергийно поле по време на медитация, обгражда аурата в пашкул от светлина.

Bush Iris – събужда духовността, прави човек осъзнат за съществуването на невидимия свят. Отваря третото око, допринася за по-силни образи по време на медитация. 

Boronia – фокусира съзнанието върху медитативния процес; премахва ненужните мисли, които кръжат в ума и пречат на концентрацията. С негова помощ успяваш да излезеш “отвъд” ума.

Bush Fuchsia – подпомага мозъка да превключи на други честоти и да се подготви да премине на “трансцедентално” ниво на съзнание 

Green Spider – развива телепатични способности и умение да усещаш емоциите и чувствата на останалите живи същества. Помага да се настроиш към вибрациите на темата, върху която медитиращ. Развива невербална комуникация. 

Red Lily – притежава невероятна сила, може да издига и да заземява. Извисява съзнанието до такива нива на вибрации, откъдето можеш да погледнеш ситуацията под различен ъгъл и да намериш нетрадиционно решение. Red Lily утешава душата.  

Вибрационен разтвор от аметисттрансмутира енергия от по-ниски към по-високи вибрационни честоти; помага за издигане на енергията от прекалено материално състояние; помага на човек да усети и изпита уникалната си духовна идентичност в тялото.

Съдържание и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Angelsword, Fringed violet, Bush iris, Boronia, Bush fuchsia, Green Spider, Red Lily,  енергиен разтвор от аметист, етерични масла от тамян, амирис, елеми и бергамот.

Лесно за употреба: Разклатете добре и напръскайте няколко пъти над главата ви или в пространството около вас. Ползвайте толкова често, колкото е необходимо.