Вашият персонален бленд с Австралийски цветни есенции

Вашият персонален бленд с Австралийски цветни есенции

Направете своя персонализирана комбинация от Австралийски Цветни есенции. Изберете от списъка по-долу и ние ще ви изпратим бутилка от 30 ml, съдържаща енергиен разтвор на избраната от вас комбинация. Просто поставете отметки в квадратчетата, за да добавите есенциите, които искате да комбинирате в една бутилка, след което кликнете върху бутона „Купи“ в долната част.

Моля, изберете име на вашата бутилка.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

12.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Изберете Вашите есенции от опциите по-долу
0.00 лв.
  • Цена на есенция(ите): 0.00 лв.
  • Базова цена: 12.00 лв.
  • Общо: 0.00 лв.

Упътване

За да извлечете най-дълбоки резултати от вашата цветна комбинация, винаги е най-добре да се запишете за консултация. По този начин вашата уникална флорална комбинация от есенции може да бъде специално съобразена с вашите нужди. Въпреки това, ако желаете, можете да създадете своя собствена комбинация от цветни есенции с минимум две и максимум седем цветни есенции, или да поръчате разтвор от моноесенция. Не забравяйте, че е най-добре вашата комбинация да е тематична и да засяга само една сфера от живота ви. Опитайте се да се фокусирате върху най-важната ви в момента тема и не се опитвайте да разрешите всичко във вашия живот само с една комбинация от 25 есенции. Обикновено действието е по-фино, по-силно, настъпва по-бързо и трае по-дълго, ако приемате по-малко есенции. Тук важи принципа по-малкото е повече! Някой комбинации обаче могат да действат изключително добре и действието им да е съпоставимо с това на използваната самостоятелно есенция, стига съчетаните есенции да въздействат върху различни аспекти на едно определено състояние или ситуация. Смесването на две или повече есенции с разнопосочно действие може да доведе до по-силно физическо въздействие.

Съдържание

66,6% изворна вода, 33,3% бренди (12,5% алкохол), вибрационен екстракт от Цветни есенции на д-р Бах по ваш избор. За приготвянето се използват оригиналните австралийски концентрати на фирма Australian Bush Flower Essences. 

Още продукти от категория Австралийски моноесенции
15.00 лв.36.00 лв.
15.00 лв.36.00 лв.
15.00 лв.36.00 лв.
15.00 лв.36.00 лв.
15.00 лв.36.00 лв.
15.00 лв.36.00 лв.
Количка
Няма продукти в количката
Продължи с пазара
0