Консултации

Консултации

“Да върнем пациента на себе си”
д-р Бах

Омръзна ли ти постоянно да ти се оплакват и да те занимават с проблемите на целия свят, без да има кой да изслуша теб? Искаш ли най-после ти да бъдеш чут и някой да обърне внимание на твоите проблеми?

ИЗПИТВАШ ЛИ ТРУДНОСТИ В ЕДНА ОТ СЛЕДНИТЕ СФЕРИ?
АКО ОТГОВОРА Е “ДА”, ТО ИНДИВИДУАЛНАТА КОНСУЛТАЦИЯ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ТЕБ?

Спешни състояния, в които са необходими бързи и адекватни решения

Изобилие и материално положение – ако имаш проблеми с работата си

Промяна на житейски статус, с която не можеш да се справиш

Взаимоотношения – ако се бориш със стари болки и обиди

Увереност и самочувствие – ако ти е писнало да се срамуваш

Стрес, тревожност, паник атаки – ако изпитваш страх и огорчение след раздяла

Депресивни състояния и „бърнаут“ – ако си изпаднал в „дупка“ на отчаяние, самосъжаление и тъга

Търсене на мисия в живота – ако си се загубил по пътеките на живота и незнаеш как да продължиш

Здраве и жизнена енергия – ако си хронично изморен, не можеш да спиш или си гневен на някой

Концентрация и памет – ако непрекъснато забравяш

Защита от негативни влияния и радиация. Духовно търсене и трансформация.

Специални състояния, като бременност и раждане, бебета и деца.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИНДИВИДУАЛНАТА КОНСУЛТАЦИЯ?

 

Индивидуалната консултация е време, изцяло посветено на твоите нужди. Гледай на тази среща като време за теб, защото ти си най-важният човек на света! В атмосфера на поверителност, в пространство на доверие и разбиране, по време на личната ни или онлайн сесия ще говорим за всички твои проблеми, които те тормозят от години.

Ще се опитаме да достигнем до корена на твоите проблеми – от кога датират, какво ги е отключило, кои са съпътстващите емоции и чувства, които изпитваш спрямо тях. Ще обърнем внимание на детските и други травми, които си преживял. Както и подсъзнателните ти убеждения, които носиш в психиката си и които ти пречат да бъдеш Щастлив, Здрав и Свободен.

 

ЗАЕДНО ЩЕ СЕ ОПИТАМЕ ДА ОТСТРАНИМ БЛОКАЖИТЕ, КОИТО ТЕ СПИРАТ ДА ИМАШ ЖИВОТА, ЗА КОЙТО МЕЧТАЕШ!

Избери своята консултация

ЛЕСНО НАЧАЛО

Тази форма на консултация е подходяща за тези от вас, които не обичат да споделят лично информация за себе си, по-срамежливи са или по-добре изразяват себе си чрез писане. След като заявите тази консултация, ще получите въпросник, който да попълните плюс Теста за самопомощ, който да решите. Опитайте се да бъдете максимално изчерпателни, но все пак може да ви задам още въпроси, докато имам добра представа какво се случва в живота ви. След това ще получите вашата индивидуална комбинация от Цветни есенции на д-р Бах и насоки за това какво да очаквате в процеса на оздравяване. ♥ Форма на провеждане: >> писмена, онлайн.

ЦЕНА: 50 лева с включени тест и капки

ПЪТ КЪМ ЗДРАВЕ

Тази консултация е подходяща за тези от вас, които се намират в труден период на живота си; имат нужда от промяна, която не знаят как да осъществят и са неуверени относно посоката на живота си. Това е най-предпочитаната консултация, с помощта на която ще постигнете по-голяма информираност и по-добро разбиране на вашето състояние и поведение. В края на срещата ни ще определим вашата индивидуална комбинация от Цветни есенции, която ще доведе до значителните промени, които желаете, включително до промяна на негативните ви чувства, мисли и емоции. ♥ Форма на провеждане: >> на живо и онлайн.

ЦЕНА: 70 лева с включени тест и капки (60 МИНУТИ)

ОСВОБОДИ СЕБЕ СИ

Тази опция е най-подходяща за тези, които искат да работят върху физическите или психо-емоционалните си проблеми и да направят връзките между настоящите си симптоми и конфликтите, които са ги инициирали. Ще направим подробно изследване на минали емоционални травми и събития, ще разгледаме житейските ви цикли и родословното ви дърво. Ще ​​определим негативните събития, които са източници на стрес в живота ви и стоят в основата на текущото ви здравословно състояние. В края на сесията ще получите упражнения за осъзнатост за самостоятелна работа. ♥ Форма на провеждане >> на живо и онлайн.

ЦЕНА: 90 лева с включени тест и капки (90 МИНУТИ)

Консултации за деца под 12г. се провеждат задължително с един от родителите и при нужда с присъствието на детето.

Родител, който желае да приема капки, заедно с детето си, заплаща само цената на индивидуалната комбинация.

Всички консултации се провеждат след предварително записване!

Всички консултации включват изготвяне на 1бр. индивидуална комбинация от Цветни есенции!

Пакетна цена за 3 консултации в рамките на 6мес. е с 25% отстъпка от цената на единична консултация, съответно Лесно начало – 112лв; Път към здраве – 157лв; Освободи себе си – 202лв.

Изборът на есенции, които е необходимо да приемате /Австралийски, Бахови или Духовни/ се извършва от терапевта, освен ако няма изрично заявени предпочитания от ваша страна! Консултацията Лесно начало се изпълнява само с Цветни есенции на д-р Бах.

Личните консултации с Бахов терапевт ви гарантират правилно подбиране на цветни есенции за успешни резултати!

Ако имате въпроси относно терапията и употребата на Цветните есенции, посетете страницата Често задавани въпроси.

ЗА МЕН

Открих мисията си с навлизането на новите енергии на Земята през 2012г. и започнах да я следвам. Завършила съм Академия на МВР и магистратура по Международен бизнес, но сърцето ме призова към света на фините терапии, а душата ме поведе по светлите пътеки на любовта. Според мен, за някои професии учиш, а за други просто се раждаш! Обученията през които преминах за последните 10г. ме срещнаха с трудовете на д-р Бах, д-р Светла Балтова, Клод Саба, Мари-Жинет Ро, Жилбер Рено, д-р Рике Геерд Хамер, Иън Уайт, Дитмар Кремер, Лиз Грийн, Стивън Аройо, Хауърд Саспортас, и др.

Смело мога да кажа, че Цветните есенции, Астрологията, Психобиологията и Ароматерапията са моят живот! Заради страстта, с която ги изучавах и продължавам до днес, както и положителните промени, които са ми дали през годините реших да се посветя на вас. Бих искала да достигна до колкото се може повече хора и да им помогна да открият своята вътрешна красота, за да култивират в себе си добродетели, като любов, радост, вяра и смирение!

Количка
Няма продукти в количката
Продължи с пазара
0