Плащане, доставка и рекламации

Плащане, доставка и рекламации

Поръчки и изпълнението им

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на zdravisimo.bg е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин. Поръчки се приемат 24 часа в денонощието, включително и почивните дни. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени. След приключване на поръчката ще получите потвърждение по e-mail.  Преди да изпратим вашата поръчка ще се свържем с вас на посочения телефон за потвърждаването й.

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 3 работни дни.

Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

 

Плащане

Предлагаме 3 варианта за плащане:

 1. Плащане с наложен платеж: плащате на куриера, при получаване на доставката
 2. Плащане по банков път
 3. Плащане чрез системата на EasyPay

 

Доставка

 

Изпращаме всички поръчки с куриерска фирма Еконт до врата на получателя или до офис на съответната куриерска компания. Повече информация за офисите на Еконт – адрес, работно време и т.н. може да намерите тук.

 

 1. Доставка до офис на куриерска фирма: избира се в процеса на поръчка след попълване на имена, телефон, град и предпочитан офис на куриерска фирма.
 2. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на имена, телефон, точен адрес, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.
 3. Получаване на място в Холистичен център ЗДРАВИСИМО на адрес: гр. Благоевград, ул.”Владо Черноземски” 3в: избира се в процеса на поръчка след като изберете предпочитана дата на получаване.
 4. Доставка до адрес в гр. Благоевград

 

Цени

Всички цени са в лева с включен ДДС.

Цените на продуктите са показани без цената за доставка.

 

Информация за цената на доставката ще получите в процеса на поръчката. Цената се определя в зависимост от начините на получаване – до офис или до адрес.

 

Всички поръчки над 100лв са с безплатна доставка.

Цена на доставка до адрес в гр. Благоевград:

За поръчки до 50лв – 1лв

За поръчки над 50лв – безплатно

 

 

Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0877707567 от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 часа.

Преди да заявите рекламация, моля  прочетете член  IX. (Отказ от направена поръчка. Рекламация) от Общите условия на „ЗДРАВИСИМО” ЕООД 

Рекламации се приемат до 14 дни от датата на получаване на стоката, само ако продукта и опаковката са в ненарушен търговски вид.

За да заявите рекламация, моля попълнете коректно следната информация, след което я изпратете на e-mail: contact@zdravisimo.bg

 1. Трите имена (+ данни на фирма, ако е юридическо лице)
 2. Актуален телефон
 3. Точен адрес
 4. Валиден E-mail
 5. Опишете причината, поради която се връща стоката
 6. Приложете снимка на стоката, като прикачен файл към писмото.

При връщането на стоката, задължително трябва да включите оригиналната фактура или фискален бон, с които сте получили продуктите. Възстановяваме само 50% от сумата. 

Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка.

Количка
Няма продукти в количката
Продължи с пазара
0