Рол-он парфюм Лакшми за изобилие, 10мл

Рол-он парфюм Лакшми за изобилие, 10мл

19.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Свеж, цветен аромат, започващ се със свежа зелена ябълка, диня, касис и нотка на краставица, подкрепен от сърце от роза, водна лилия, фрезия и виолетка, почиващи върху чувствена основа от мускус, бял кехлибар, сандалово дърво и свежи морски нотки.

Благодарение на есенциите от комбинацията Abund, вложени в него ще черпиш с пълни шепи от щастието, което заслужаваш. Тe ви обливат в могъщи вибрации на привличане и любов, и настройват ума и сърцето да работят в синхрон с Вселенското изобилие.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Бъди изобилен с рол-он парфюм от Австралийски цветни есенции

Boab – №1 преобразувател на кармичен багаж. Пречиства и трансформира стари енергии, привлича нова сила за живот. Освобождава от стари модели и структури, вярвания от родители и предци.

Bluebell – лекува затвореното сърце и страха от липси. Отваря към светлината, дарява спокойствие и доверие във вселената. Изважда всички дълбоки ваши страхове от недоимък на повърхността и ги разтваря в светлината.

Christmas Bell – учител по изобилие! Мощно заземява и привлича изобилие. Камбана, която материализира изобилна вселенска енергия на земните нива, учи на организация и планиране. Уравновесява баланса между даване и вземане.

Philotheca – даваща или приемаща е твоята ръка? Philotheca ще ти помогне, когато трябва да приемаш, да можеш да го направиш. Да усетиш силата на Дарa! Да осъзнаеш, че някой има нужда да изрази благодарността си върху теб и да можеш да я приемеш.

Sunshine wattle – дава положителен заряд и надежда на хора, които са в затруднено финансово положение. Обещава им светло бъдеще и сигурност, че слънцето отново ще изгрее на тяхната улица.

Southern Cross – помага на хората, които са приели съдбата си за даденост да сменят гледната си точка и да излязат от трудното положение. Сменя вътрешните им убеждения и им помага да излязат от ролята на жертва. Дарява ги с чувство на сила да поемат отговорност за своя живот, свободни от “бедняшката си нагласа”.

Five Corners – Царя на негативната нагласа и саботажа! С негова помощ ще изчистиш всички отрицателни мисъл форми и саботиращи мисли насочени към теб – критика, нехаресване, обвинения, недоволство. Любовта към себе си е първото, което трябва да развиеш , за да привлечеш изобилието.

Съдържание и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Bluebell, Boab, Christmas Bell, Five Corners, Philotheca, Pink Flannel Flower, Southern Cross и Sunshine Wattle; фракционно кокосово масло, смес от парфюмни масла.

Лесно за употреба: Нанася се директно върху кожата под мишниците, зад ушите или на китките. Без алкохол!