Рол-он парфюм Фрея за вдъхновение, 10мл

Рол-он парфюм Фрея за вдъхновение, 10мл

19.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Приятен мек плодово-флорален аромат с нотки на фрезия, алое и чай, в сърце от водна лилия, личи и османтус върху основа от мускус, в който да докоснеш сетивата си и да събудиш креативността си!

Благодарение на есенциите от комбинацията Creative ще разгърнеш творческия си потенциал и ще осъзнаеш, че ти си твореца на твоя живот! Ако ти е скучно и си зациклил, ако нищо интересно не ти се случва, използвай този нежен пролетен аромат и музата ще те навести отново. Освободи духа от бутилката и виж на какво си способен!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Събуди креативността си с рол-он парфюм от Австралийски цветни есенции

Five Corners – дарява сила и вяра в себе си, самочувствие и оптимизъм. Прави така, че да обичаш и харесваш себе си, което е важна част от процеса на пробуждане. 

Turkey Bush – събужда твореца в теб. Онази нежна част, която всеки от нас има, която може да твори, да рисува, да пее, да танцува, да пише. Изрази мечтите си наяве, вдъхни живот на белия лист хартия. 

Crowea – Балансира твоето аурично поле, настройва фините тела с това на Вселената и ти помага да черпиш по-лесно информация от източника.

Bush Fuchsia – Поддържа мозъка ти буден, жив и активен. Да бъде остър като бръснач, да мисли и твори бързо, да му бъде интересна цялата информация с която работи.

Flannel Flower – ще те направи по-сензитивен и харизматичен за околната среда. Увеличава физическата енергия и издръжливостта за творческите ти изяви.

Tall Mulla Mulla – насърчава комуникацията ти с останалите. Отключва заключени сърца, кара те да се присъединиш към останалите групата. С негова помощ ще започнеш да се изразяваш по-свободно и да се чувстваш по-приет. 

Red Grevillea – освобождава блокажи в челюстта и темпоромандибуларната става. Помага да отпуснеш гласа си при пеене. Отключва заключения потенциал. 

Съдържание и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Five Corners, Turkey Bush, Crowea, Bush Fuchsia, Flannel Flowe, Tall Mulla Mulla, Red Grevillea; фракционно кокосово масло, смес от парфюмни масла.

Лесно за употреба: Нанася се директно върху кожата под мишниците, зад ушите или на китките. Без алкохол!