Mulla Mulla

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при страх от огън, топлина, слънце и горещи предмети. При изгаряния и висока температура може да се приема орално и локално, като се дава през 10-15 мин. Подходяща за защита от слънцето (да се добави в слънцезащитния лосион 7 капки на 30мл).

♣ Страхът не принадлежи на настоящето, а само на миналото и бъдещето, което не съществува. – Курс по чудеса

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Стани приятел с жегата с Австралийски цветни есенции

Като лекарство се използва за физическо и емоционално възстановяване след тежки изгаряния или шок, причинен от горещина или огън. Разрушението на озоновия слой позволява проникването на повече ултравиолетови лъчи в атмосферата на земята, което от своя страна води до зачестяване на случаите на изгаряния и рак на кожата. През последните години поглъщаме много повече радиация, отколкото сме свикнали и това лекарство може да ни помогне да изхвърлим тази натрупана радиация от тялото си.

След прием на Mulla Mulla по телата на много хора се появяват стари слънчеви изгаряния, често отпреди години и се задържат ден или два. Може да се комбинира с Fringed Violet при хора, които претърпяват лъчева терапия. Страхът от жегата и огъня е подсъзнателен и може да се появи като липса на жизнена сила, сякаш човекът иска да изчезне. Така, че не е изненадващо, че травмиращи преживявания, свързани с горещина и огън, понякога продължават  да ни въздействат и до днес.

Mulla Mulla се съдържа в комбинациите Solaris/Срещу претопляне/ и Electro/Защита от слънчева радиация/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Mulla Mulla; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Посрещам живота със сила и увереност.

Освобождавам се от страховете си.

Здравна категория: Първа чакра - Муладхара
Още продукти от категория Австралийски моноесенции