Abund /Изобилие/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Най-желаната комбинация от бедни и богати! Желанието за изобилен живот е дълбоко вкоренено във всеки един от нас. Това е естествен стремеж, тъй като самата Вселена е изобилна. Изобилието е на всяка крачка около нас в тревичките, дърветата, звездите и песъчинките. То е около нас и само чака да протегнем ръка. Когато някой изпитва недостиг и не е свързан с този поток, причината е в неговите собствени блокажи, модели на вярване и убеждения. Изобилието съществува във вселената, но ако ти не достигаш до него вземи комбинацията Abund. Тя ще изчисти твоите кармични блокажи на енергийно ниво, за да се свържеш с него, след което ще усетиш и материалното проявление.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Boab

Southern Cross

Sunshine Wattle

Bluebell

Christmas Bell

Five Corners

Philotheca

Описание

Привличане на изобилие с комбинация от Австралийски цветни есенции

Boab – №1 преобразувател на кармичен багаж. Пречиства и трансформира стари енергии, привлича нова сила за живот. Освобождава от стари модели и структури, вярвания от родители и предци.

Bluebell – лекува затвореното сърце и страха от липси. Отваря към светлината, дарява спокойствие и доверие във вселената. Изважда всички дълбоки ваши страхове от недоимък на повърхността и ги разтваря в светлината.

Christmas Bell – учител по изобилие! Мощно заземява и привлича изобилие. Камбана, която материализира изобилна вселенска енергия на земните нива, учи на организация и планиране. Уравновесява баланса между даване и вземане.

Philotheca – даваща или приемаща е твоята ръка? Philotheca ще ти помогне, когато трябва да приемаш, да можеш да го направиш. Да усетиш силата на Дарa! Да осъзнаеш, че някой има нужда да изрази благодарността си върху теб и да можеш да я приемеш.

Sunshine wattle – дава положителен заряд и надежда на хора, които са в затруднено финансово положение. Обещава им светло бъдеще и сигурност, че слънцето отново ще изгрее на тяхната улица.

Southern Cross – помага на хората, които са приели съдбата си за даденост да сменят гледната си точка и да излязат от трудното положение. Сменя вътрешните им убеждения и им помага да излязат от ролята на жертва. Дарява ги с чувство на сила да поемат отговорност за своя живот, свободни от “бедняшката си нагласа”.

Five Corners – Царя на негативната нагласа и саботажа! С негова помощ ще изчистиш всички отрицателни мисъл форми и саботиращи мисли насочени към теб – критика, не харесване, обвинения, недоволство. Любовта към себе си е първото, което трябва да развиеш , за да привлечеш изобилието.

За кого е подходяща

Комбинацията за привличане на изобилие е подходяща за хора, изпитващи песимисъм и отчаяние, липса на късмет в живота, скъперничество, страх от загуба, бедняшко самосъзнание, липса на вяра във вселената, трудно споделяне на емоции и вещи.

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Abund освобождава от негативните вярвания и нагласи, семейните модели и страха от бедност, позволява напълно да се отвориш и приемеш изобилието на всички нива, помага за отваряне на сърцето и съдейства за материализирането на желанията.

Съдържание и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Bluebell, Boab, Christmas Bell, Five Corners, Philotheca, Pink Flannel Flower, Southern Cross и Sunshine Wattle; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.