Adol /Юноши и тийнейджъри/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Всеки родител с бурен тийнейджър би разбрал за какво става въпрос: променливи настроения, гняв и омраза, бунт към родителите, срам и затваряне в себе си, младежко акне и отвращение към собственото си тяло, обвинения към целия свят и чувство на обида, пристрастяване към GSM-ите и компютрите, сравнения и лоша себеоценка. За съжаление, това е картината на съвременното подрастващо поколение. Как да се справим с всичко това? Наистина не е лесно, но Adol го може. Трудността идва от там да убедим младежа да ги приема редовно. Направете му подарък! Кажете му, че е най-специалното дете и тези капки са приготвени за него с любов. Той може да не ви повярва, но ще ги усети със сърцето си!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Billy Goat Plum

Boab

Bottlebrush

Dagger Hakkea

Five Corners

Flannel Flower

Kangaroo Paw

Red Helmet Orchid

Southern Cross

Sunshine Wattle

Tall Yellow Top

Описание

Пубертета може да бъде различен с комбинация от Австралийски цветни есенции

Billy Goat Plum – премахва срама. С негова помощ започваш да приемаш и харесваш тялото си, такова каквото е.

Boab – изчиства всички негативни модели, които идват от родителите и ти пречат да създадеш живота, който искаш.

Bottlebrush – адаптира тийнейджъра през всички промени, които се случват в тялото му. Подпомага отношенията с майката. 

Dagger Hakkea – изчиства гнева и обидата, които са натрупани към родителите, съучениците или приятели. Води до прошка и изцеление.

Five Corners – засилва самоувереността и самочувствието. С него започваш да обичаш повече себе си и да се харесваш в огледалото. 

Flannel Flower – повишава жизнената сила и дава повече енергия. Подготвя девойките да бъдат жени, а младежите “истински мъже”. 

Kangaroo Paw – премахва неестественото поведение на юношите и неудобството, което изпитват, когато не могат да се впишат в компанията. 

Red Helmet Orchid – повишава и подобрява връзката с бащата. Дава сила и опора на младежите да следват своя път. 

Southern Cross – дава осъзнаване, че всеки сам е отговорен за събитията, които му се случват и че има силата да изгради живота си, такъв какъвто го мечтае. 

Sunshine Wattle – вдъхва много оптимизъм и вяра в бъдещето на младежите, които поради една или друга причина са я загубили. 

Tall Yellow Top – дава усещане за свързаност, да се чувстваш част от едно цяло с родителите. За тези, които не усещат принадлежност към семейството и родината си. 

За кого е подходяща

Комбинацията е подходяща за юноши и тийнеджъри, които изпитват чувства на безнадеждност и непринадлежност; нагласа, че “не е честно”; гняв и агресия; бунтарски дух; притеснения и срам от физическото тяло, и настъпващите в него промени.

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Adol ще подсили самооценката им, ще улесни комуникацията им с родители и приятели. С нейна помощ тийнейджърите ще се справят по-лесно с промените през които минават, ще приемат и харесват повече самите себе си, ще изпитват повече хармония и оптимизъм в живота си.

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Billy Goat Plum, Boab, Bottlebrush, Dagger Hakkea, Five Corners, Flannel Flower, Kangaroo Paw, Red Helmet Orchid, Southern Cross, Sunshine Wattle, Tall Yellow Top; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.