Autumn Leaves

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е направена от есенни листа, които са събрани в свещена област в момента, в който падат от дърветата. Положителният им потенциал е да ти помогне да напуснеш трудна ситуация, да направиш прехода и да продължиш напред. Подобрява разбирането и комуникацията с хората, които обичаш в духовния свят.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Направи преходните периоди в живота си плавни и красиви с Австралийски цветни есенции

Есенцията позволява на човек да чува, вижда и чувства как бива възприета от другия предадената от него словесно и чрез жестове информация при общуването и да бъде възприемчив към напътствие и взаимодействие. Освен това подчертава важността и смисъла на това да умееш да пуснеш нещата да си тръгнат от живота ти и да продължиш напред по един много дълбок начин. Есенцията е подходяща и за хора, които са на прага на смъртта. Тя ще улесни преминаването от физическата реалност в духовния свят. Autumn Leaves се съдържа в комбинацията Transition/Промени и трансформации/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Autumn Leaves; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Здравна категория: Седма чакра - Сахасрара
Още продукти от категория Австралийски моноесенции