Балсамов оцет, Harmonica

7.00 лв.

  Единственото място в света, където се прави оригинално балсамико, е Модена, Италия. И тъй като се стремим всичко в Harmonica да е истинско и приготвено по традиционна рецепта, нашето балсамико също идва от Модена, но се бутилира в България. Правим го, защото знаем, че модерните хора наред с любимите си български храни и продукти, обичат да приготвят и някои по-екзотични рецепти. А няколко капки балсамов оцет са способни да направят чудеса и с най-простата салата.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Заради сладко-киселия си вкус, балсамикото става дори за десерти. Нарежете малко ягоди, залейте ги с 2-3 лъжици балсамов оцет, две лъжички захар и малко черен пипер, и ги оставете така за 30 минути. След това сложете отгоре няколко топки ванилов сладолед и се наслаждавайте на блажените физиономии на гостите си.

Марка: Harmonica