Banksia Robur

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията подпомага възстановяването след болест, разочарование и фрустрация. Подходяща при обезсърчение и летаргия, зарежда с ентусиазъм, енергия и интерес към живота. Подходяща при хронична умора и “burn out” синдром.

♣ Гранитния блок, който препречваше пътя на слабите, се превърна в стъпало по пътя на силните. – Томас Карлайл

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Върни ентусиазма и радостта в живота си с Австралийски цветни есенции

Есенцията се използва при временна умора, обезсърчение и спънки. Тя е за хора, които обикновено са много динамични и преливат от енергия и ентусиазъм, но по една или друга причина – болест, разочарования, преработване и прочие – са уморени и изчерпани. Те често казват нещо от сорта на: „Не се чувствам толкова добре, колкото преди.“ Това състояние е необичайно за такива хора – за тях то е не само чуждо, но и крайно дразнещо и много бързо искат да се върнат към старото си аз. Много други хора преживяват естествени върхове и спадове в енергията си и тази есенция ще им помогне да се справят с безсилието на спадовете в цикъла. Есенцията определено ще е от полза за тези хора, като им помогне да излязат от блатото, в което са затънали и да стъпят отново на солидна почва. Тя е чудесен катализатор и действието й може много да се засили, ако се съчетае с къпане в сладка вода два или три пъти дневно. Тази практика е много специфична за есенцията и помага за отмиване на негативността. Banksia Robur се съдържа в комбинацията Travel/Пътуване/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Banksia Robur; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Наслаждавам се на жизнеността си във всички аспекти от живота.

Чувствам радост, енергия и жажда за живот. 

Здравна категория: Трета чакра - Манипура
Още продукти от категория Австралийски моноесенции