Bluebell

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е чудесно средство при страх от липси и скъперничество. Помага да се научиш да бъдеш щедър и да си даваш нещата, да отвориш сърцето си и да изразиш дълбоко потискани емоции. При хора, които са затворени и праволинейни, не могат да плачат и сдържат емоциите си. Има сфера на действие върху кръвоносните съдове и сърцето, вдъхва вяра в изобилието и доверие към света.

♣ Истинска радост и щастие в живота си ще намериш тогава, когато се научиш да даваш и да даваш, без да държиш сметка. – Айлийн Кади

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Отвори сърцето си и се научи на любов с Австралийски цветни есенции

Това е лекарството за отваряне на сърцето. Подходяща е за хора, които се чувстват откъснати от собствените си чувства. Чувствата им остават не изразени, защото подсъзнателно изпитват страх, че любовта, радостта и другите им емоции са крайности и не се отплащат. Установено е, че след сърдечна операция се възстановяват и запазват добро здраве само тези пациенти, които си позволяват да плачат и да изливат чувствата си. Bluebell може да се дава на хора, които са блокирали емоциите си, тъй като помага за сваляне на бариерата около сърдечната чакра. Тези хора може също така да се страхуват да се разделят с вещите си, тъй като подсъзнателно вярват, че няма достатъчно за всички. Страх ги е, че ако дадат това, което имат, те самите няма да оцелеят. Корените на това убеждение често се крият в минал  живот. Тревогата им може да се прояви в контролиран, твърд и прям характер и външен вид, макар че наличието на тези признаци не е задължително условие за използването на есенцията.

Bluebell помага и при малки деца, които отказват да делят играчките си. Есенцията подхранва вярата във вселенското изобилие – убеждение, което позволява на човек да споделя с радост.

Готовността да даваш носи усещане за вътрешен мир и радост, които съществуват извън времето.

Bluebell се съдържа в комбинациите Abund/Изобилие/ и Relationship/Комуникация и взаимоотношения/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Bluebell; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Сега мога да давам и получавам любов в изобилие.

Превръщам стените около сърцето си в мостове.

Отварям сърцето си да давам и получавам любов.

Здравна категория: Четвърта чакра - Анахата
Още продукти от категория Австралийски моноесенции