Body Beautiful /Красиво тяло/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Невероятно съчетание на есенции, които насърчават любовта, грижата и докосването на тялото ви. Помага да приемете тялото си, такова каквото е, с всичките му несъвършенства и недостатъци. С нейна помощ ще успеете да се справите с всяка неприязън, която изпитвате относно формата на тялото ви или текстурата на кожата на лицето ви. Тя ще ви даде повече наслада от интимно любящо докосване. Комбинацията за Body Beauty е точно това, което търсите, за да се почувствате красиви, сексапилни, приемащи и благодарни за това, което сте. Следващият път преди да се погледнете в огледалото първо приемете 7 капки от този вълшебен еликсир.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Wisteria

Flannel Flower

Billy Goat Plum

Little Flannel Flower

She oak

Five Corners

Philotheca

Pink Flannel Flower

Описание

Обичай и харесвай тялото си с комбинация от Австралийски цветни есенции

Five Corners – дава увереност и развива любов към себе си.

Billy goat plum – да се чувстваш “мръсно” по време на секс, да те е срам от голото ти тяло или да се погнусяваш от телесните секрети е вече в миналото. Billy goat plum дава спокойствие да приемеш голотата, този напълно естествен процес и да можеш да му се наслаждаваш изцяло без да те е срам.

Wisteria – царицата на комбинацията! Отключва заключени вагини, разтваря жената към нови приключения, дава екстази и върхови удоволствия. Wisteria го може. Довери й се!

Philotheca – помага да приемаме изобилието на всички нива.

Flannel flower – ускорител на либидо и страсти! Насърчава тялото към повече движение, повишава физическата енергия и издръжливост. Прави мъжа истински мъж, а жената по-нежна и мила. С негова помощ ще се отдадеш на повече ласки и ще се молиш да бъдеш докосван.

Little flannel flower – отпуска те, дава ти повече доверие в интимния процес и ти позволява да се забавляваш и наслаждаваш. Сваля бариерите на сериозност и разчупва сковаността. С него правилата не са това, което бяха!

Pink flannel flower – помага да изпиташ най-силната вибрация на земята и да бъдеш благодарен за това, което си и тялото, което имаш.

За кого е подходяща

Комбинацията за красиво тяло е подходяща за хора, които изпитват срам и не харесват тялото си, чувстват се омърсени и страдат от наднормено тегло, акне или други несъвършенства.  

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Body Beautiful ти позволява напълно да приемеш тялото си и да се почувстваш комфортно в него.

Съдържание и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Billy goat plum, She oak, Philotheca, Pink flannel flower, Flannel flower, Little flannel flower, Wisteria, Five corners; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.