Boost /Подкрепа по време на криза/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Boost е всичко, което не можеш да си дадеш сам, за да продължиш да имаш пълноценен живот по време на криза. Тя може да бъде личностна, семейна и социална. Може би веднага ще си зададеш въпроса: Подходяща ли е по време на пандемията от Covid-19? Тя е създадена точно сега, за да ти осигури подкрепа на енергийно и психо-емоционално равнище. Опората и силата, която ще получиш с комбинацията, ти е нужна, за да преминеш през бурята цял и невредим. Тя е като фар в бурно море и дава светлина и надежда на хора, изпаднали в нужда. Есенцията ще те подкрепи и когато ти се струва, че трябва да извървиш много път, за да откриеш щастието си или се чувстваш зациклил.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Bush Iris

Bottlebrush

Crowea

Sturt Desert Pea

Dog Rose

Illawara Flame Tree

Fringed Violet

Sundew

Описание

Подкрепа по време на криза и пандемия с комбинация от Австралийски цветни есенции

Bottlebrush – адаптира към промените; прави човек, който е податлив към атмосферните влияния силен и устойчив. Предпазва тялото от инфекции.

Fringed violet – защитава аурата енергийно от всички влияния, на които сме подложени – негативни вибрации и електромагнитни излъчвания. Резорбира излишния стрес.

Dog rose – прави човека смел и непокорен. Дава му кураж да следва мечтите и пътя си. С негова помощ добиваш самоувереност и не се плашиш от външните обстоятелства. Изправя се лице в лице със страха и го побеждава.

Crowea – подкрепя дейността на Dog rose в комбинацията. Дава на човек вътрешно спокойствие и сила, уравновесява го и го прави способен да издържи на всяко напрежение.

Bush iris – дава осъзнаване за важността на духовното в този материален свят. Издига съзнанието на други нива на вибрация, от където може да осъзнаеш, че духа е вечен, времето не е ограничено, а смъртта не е граница.

Sturt desert pea – дава огромна издръжливост да преминеш през негативните преживявания. Изолира те от светската тъга. За чувствителни и емоционални хора, които са емпатични с околната среда и преживяват всяка болест и страдание на другите. Ще те направи по-невъзприемчив към мъката на този свят, а заедно с Bush iris ще доведе до разбирането, че чуждите уроци не са задължително твои.

Illawara flame tree – подкрепя имунната система по време на пандемия. Работи на ниво тимусна жлеза. Увеличава защитните сили на организма срещу вирусни инфекции.

Sundew – държи будно съзнанието. С него човек е заземен и фокусиран, и преминава през проблемите, запазвайки самообладание. С негова помощ не търсиш помощ отвън, а знаеш, че помощта е вътре в теб.

За кого е подходяща

Комбинацията за подкрепа по време на предизвикателни времена е подходяща за всички поразени от промяната, които са прекалено чувствителни към другите и към негативните енергии на околната среда. Комбинацията от Австралийски цветни есенции Boost дава способност за справяне с промяната. Прави човек устойчив, спокоен и балансиран. С нейна помощ вие ще се чувствате в безопасност и заземен.

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Bush iris, Bottlebrush, Crowea, Dog rose, Illawara flame tree, Fringed violet, Sundew; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.