Bossy Boots Remedy /За доминиращи деца/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

За деца с много голяма, доминираща личност, които обичат да отговарят и да казват на другите какво да правят. Помага на човек да бъде отворен за нови преживявания и начини за правене на нещата; справя се с всяка мания; помага на перфекциониста, който е напълно нещастен, освен ако нещата не са такива, каквито те смятат, че трябва да бъдат и където всеки трябва да го направи по своя начин. Включени са есенции за инат, егоцентризъм и по-голяма отвореност към нуждите на хората около тях.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Bauhinia

Boronia

Gymea Lily

Hibbertia

Isopogon

Kangaroo Paw

Rough Bluebell

Описание

Мисията “кротко дете” вече е възможна с комбинация от Австралийски цветни есенции

Bauhinia – когато имаме съпротива към нови хора или места, ни помага да променим мирогледа си и да ги приемем в живота си лекота.

Boronia – заглушава шума в главата и препускащите в ума мисли. С негова помощ вече няма да се чувстваш като “хамстер във въртележка”.

Hibbertia – успокоява напрежението в ума и те прави щастлив от знанията, които имаш.

Isopogon – дава достъп до стари знания и умения, и с негова помощ ще забравяте доста по-рядко. Отпуска контрола.

Gymea Lily – води до смирение, развива любов и хармония към себе си и по-висшестоящи от нас. 

Kangaroo Paw – помага на децата да се държат адекватно, когато са в компания.

Rough Bluebell – развива любов, доверие и съпричастост при манипулативни деца. 

За кого е подходяща

Комбинацията за доминиращи деца е подходяща при нечувствителност, нараняващо и манипулативно поведение, доминираща и деспотична личност. Води до смирение, информираност и оценка на нуждите на другите, доброта и състрадание.

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Bauhinia, Boronia, Gymea Lily, Hibbertia, Isopogon, Kangaroo Paw, Rough Bluebell; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

За оптимален срок на годност използваме малко количество бренди като консервант. Има по-малко от една капка алкохол на доза. За всеки, който не желае дете да поглъща алкохол, 7-те капки могат да се прилагат локално върху короната на главата или точките на пулса на китката, както и да се разреждат във вода. Като алтернатива, може да приготвим капките без алкохол, но трябва да ги съхранявате в хладилник. 

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.