Bush Fuchsia

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща за хора, които изпитват трудности в комуникацията и говоренето пред публика. Подобрява словесното изразяване при заекване, проблеми с ученето и четенето.  Помага при заспиване, балансира двете мозъчни полукълба. Подходяща при неспособност да се фокусираш, при аутизъм, при шум в ушите и виене на свят, за подобряване на фината моторика и координация при дислексия.

♣ Разбрал съм, че няма нищо невъзможно, когато следваме вътрешното си напътствие, дори когато неговата посока ни застрашава и обръща с главата надолу обичайната ни логика. – Джералд Ямполски

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Подобри словесното си изразяване с Австралийски цветни есенции

Есенцията има редица приложения, които са особено важни при проблеми с усвояването на нова информация, тъй като балансира лявата страна на мозъка (логично, рационално мислене) с дясната (интуиция, творчески заложби), а повечето трудности при научаването на нови неща произлизат от дисбаланс между тези полукълба. Тя може да се приема за дислексия и е от незаменима помощ за хората, страдащи от това заболяване. Едно от най-големите предимства на Bush fuchsia е скоростта, с която разчиства блокадите. Незабавна промяна се наблюдава още след първата приета доза от лекарството.

Други показания за това лекарство могат да бъдат неспособността на човек да чете дълго време, защото заспива или губи концентрация. В тези случаи умът не усвоява информацията, която виждат очите и есенцията ще коригира този проблем. След като я вземат деца, които никога не четат, започват да искат да го правят. За ученици, които учат с мъка уроците си, цветето превръща училището от източник на депресия в интересно и вдъхновяващо място. Освен, че прави ученето по-забавно, това лекарство повишава и увереността на учениците сред техните връстници в класната стая.

Тя е отлично средство, което помага на хората да се свържат с интуицията си и по-важното, да я слушат и да й се доверяват. Тя ни помага да се вслушваме в предчувствията си и вътрешните си усещания.

Когато човек прекарва много време пред телевизора или друго електрическо оборудване и в края на деня се чувства затъпял или „изключил“, Bush fuchsia може отново да го върне към реалността. Можете да познаете кога сте в това състояние по това, че започвате да допускате глупави грешки.

Есенцията прави речта по-ясна и помага при заекване. Тя вдъхва на хората увереност да говорят пред публика и им помага да изказват собствените си убеждения и да изразяват ясно мисълта си. Ако човек трябва да говори пред публика и много се притеснява, есенцията се взема няколко дни преди събитието, както и непосредствено преди да дойде неговия ред.

Цветето помага за възстановяването на правилните неврологични връзки в мозъка след падане/катастрофа, удар/ или при епилепсия.

Bush Fuchsia e включена в комбинациите Calm&Clear/Спокойствие и вътрешен мир/Woman/Женственост/Travel/Пътуване/Adol/Юноши и тийнейджъри/Cognis/Концентрация/, Creative/Творческа изява/, Electro/Защита от лъчение и радиация/, Meditation/Медитация/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Bush Fuchsia; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Доверявам се на интуицията си и я следвам.

Изразявам своята истина свободно, ясно и без усилие.

Здравна категория: Пета чакра - Вишудха
Още продукти от категория Австралийски моноесенции