Bush Gardenia

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при изхабени връзки, себичност и себелюбие. Помага да усетим нуждите и чувствата на другия, подобрява комуникацията между различните членове на семейството, подновява интереса към партньора и засилва страстта.

♣ Плодът на всеки добър брак е трайната любов. – Кама Сутра

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Върни страстта към партньора си с Австралийски цветни есенции

Лекарството се използва за възобновяване на интереса и страстта във връзките. То спомага да се възвърне привличането между хора, които се отдалечават един от друг, защото са твърде погълнати от собствения си живот. Есенцията сякаш хваща главите  на партньорите и ги обръща с лице един към друг, за да видят какво прави и чувства другият и какво е необходимо, за да се доближат отново един към друг. Bush Gardenia помага не само при отношенията между мъже и жени, но заздравява семейните връзки. Може да се използва, когато някой член на семейството излиза от релси заради някакъв проблем, а останалите са твърде заети със собствените си проблеми, за да му обърнат внимание. Есенцията е подходяща за хора, които трябва да развият по-любяща връзка със самите себе си, както и за отношенията между отрастващи братя и сестри. Цветето е свързано със страстта и сексуалността.  Деветте венчелистчета на цветето носят дълбоко значение, тъй като числото 9 символизира любовта към хората.

Bush Gardenia се съдържа в комбинациите Sexuality/Сексуалност/ и Relationship/Комуникация и взаимоотношения/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Bush Gardenia; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Общувам с близките си хора с любов и разбиране.

Откривам нови пътища за все по-здрава връзка с моя партньор/дете/родител.

Здравна категория: Втора чакра - Свадхищана
Още продукти от категория Австралийски моноесенции