Bush Iris

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Eсенцията е подходяща при страх от смъртта. Подпомага събуждането на духовността преди медитация или друга духовна практика, както и за по-лесно адаптиране към новото часово време. При сезонни афективни разстройства в комбинация със Sunshine Wattle. При алергии, сенна хрема и проблеми със синусите може да се приема в комбинация с Dagger Hakkea и Fringed Violet.

♣ Утихнете и знайте, че аз съм Бог. – Псалми 46:9

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Довери се на невидимото с Австралийски цветни есенции

Това лекарство спомага за духовното развитие и позволява навлизането в друго ниво на осъзнаване. Действа отлично, когато се приема преди медитация или преди започване на медитационен курс или друга духовна или религиозна практика. Задълбочава себе осъзнаването и усилва действието на творческата визуализация по време на медитация. Есенцията спомага за разчистването на блокади в коренната чакра и в центъра на комуникацията и доверието – гърлената чакра, както и в третото око и коронната чакра. Отрицателният аспект на Bush iris е материалистичният, атеистичен подход към живота при който има отричане от духовното и ако човек е заседнал в грубия материализъм, цветето може да възстанови баланса в живота му. Препоръчва се и за хора, които искат да станат осъзнати за света на духовното. Есенцията подхранва вярата и помага на хората да вървят напред в живота си без страх, със съзнанието, че Бог е с тях. Bush iris помага много на хора, които имат страх от смъртта, както и на умиращите. Страхът от смъртта води до безрадостно вкопчване в живота, което носи със себе си много излишна болка и дискомфорт. А за много хора смъртта е момент на силен страх и несигурност за това какво предстои. Есенцията в никакъв случай няма да убие никого преди да му е дошло времето или преди да е готов да си отиде, но прави прехода по-лек и спокоен и премахва голяма част от болката и страха, които често се асоциират с него.

Bush Iris се съдържа в комбинациите Travel/Пътуване/, Meditation/Медитация/, Purifying/Пречистване/ и Transition/Промени и трансформации/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Bush Iris; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Здравна категория: Шеста чакра - Аджна
Още продукти от категория Австралийски моноесенции