Calm&Clear /Спокойствие и вътрешен мир/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Тази комбинация е всичко от което се нуждае градския човек! Той е притиснат от времето и обстоятелствата, и често принуден да жонглира с няколко задачи едновременно. Изискванията, които са отправени към него са толкова много, че понякога дори незнае от къде да започне. Напрежението и мислите за това, какво трябва да свърши; ограниченото време с което разполага или скоростта, с която трябва да се случи; го правят тревожен, разсеян, напрегнат и нетърпелив. Комбинацията премахва усещането да си постоянно на “педал” и води до спокойствие. Тя е оазис на вътрешна тишина, от който извира щастие и сила, че ще се справиш с ежедневния живот.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Black-eyed Susan

Boronia

Bottlebrush

Bush Fuchsia

Crowea

Jacaranda

Paw Paw

Little Flannel Flower

Описание

Премахни тревожността и успокой стреса с комбинация от Австралийски цветни есенции

Black-eyed Susan – забавя темпото и вътрешния ти часовник, който те напряга “тик-такайки” към следващата цел. С негова помощ можеш да спреш, за да си поемеш въздух и да се полюбуваш  на гледката.

Boronia – заглушава шума в главата и препускащите в ума мисли. С негова помощ вече няма да се чувстваш като “хамстер във въртележка”.

Crowea – успокоява тревожността и притеснението. Дава усещане за баланс, хармония и спокойствие.

Paw Paw – подпомага за по-лесното асимилиране на ежедневната информация, с която умът работи. Усилва интуицията и помага за достигане до по-адекватни отговори на проблемни ситуации.

Jacaranda – намаля напрежението в главата, което се дължи на трудните избори, които трябва да правим ежедневно. Дава решителност, увереност и способност за действие.

Bottlebrush –  подкрепя ни във всяка една ситуация, да я приемем по-лесно, да свикнем по-бързо с нея и да преминем през нея. Адаптира ни към промяната, да се случва с лекота.

Bush fuchsia – подпомага умствената дейсност, увеличава концентрацията и оросява мозъка. Съдейства ни за по-добро представяне и изразяване при сключване на бизнес сделки, проекти и изнасяне на лекции.

Little flannel flower – внася мекота и игривост в ежедневието ни. Помага ни да не гледаме толкова сериозно на живота и да се радваме на дребните неща.

За кого е подходяща

Комбинацията за спокойствие и вътрешен мир е подходяща за хора, които се чувстват умствено претоварени от различни емоции; хора, които са нетърпеливи и раздразнителни или прекалено ангажирани до степен да нямат време за себе си. Подходяща също при главоболие, вследствие на стрес (може да се втрива и в слепоочието); ускорен сърдечен ритъм; “прегаряща” глава; лошо храносмилане, колики и сутрешно гадене; при безсъние. Подпомага добрия сън и може да се ползва при хиперактивни деца, които не искат да си лягат вечер; също и при синдром на Даун.

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Calm&Clear ни насърчава да забавим темпото и да намерим време за себе си, да се наслаждаваме на почивката,  помага ни да останем спокойни в тишината на ума.

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Black-eyed Susan, Boronia, Bottlebrush, Bush fuchsia, Crowea, Jacaranda, Paw Paw, Little Flannel Flower; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.