Carers /За тези, които се грижат/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

На първо място трябва да се погрижиш за себе си! Грижата за другите хора могат да бъдат по-лесни, да се справиш с лекота и да не ти тежат, когато се научиш да съхраняваш енергията си, уважаваш себе си и не се поддаваш на външни влияния. Хора, като вас са светлинни работници! Всеки път, когато се грижите за някой вие оставяте част от вашето сърце и душа. Раздавайки фрагменти от себе си, понякога така се изчерпвате енергийно, че имате нужда от помощ. Такава помощ ще получите от най-новата комбинация, която е създадена специално за вас. С нейна помощ ще възвърнете радостта и ентусиазма от живота, ще преминете границата на възможностите си, за да осъзнаете колко сте силни всъщност!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Alpine Mint Bush

Crowea

Fringed Violet

Green Spider Orchid

Macrocarpa

Paw Paw

Sunshine Wattle

Описание

Погрижи се за себе си с комбинация от Австралийски цветни есенции

Alpine Mint Bush – връща енергийния баланс, изчерпан вследствие на прекомерните грижи за другите. Дава ви осъзнаване, че е време да се погрижите за себе си.

Crowea – намаля тревогите и притесненията ви за здравето на околните. Води до отпускане на напрежението. 

Fringed Violet – защитава аурата и не допуска изтичането на енергия. Отблъсква “енергийните вампири”. 

Green Spider Orchid – усилва невербалната комуникация и носи по-голямо разбиране за нуждите на тези, за които се грижите. Помага ви да ги разберете емоционално.

Macrocarpa – възстановява енергийните депа, които сте загубили по време на периода на грижа. Връща енергийния капацитет на тялото. 

Paw Paw – подпомага ума да взема по-бързи решения и да възприема по-лесно новите предизвикателства, отправени към него.

Sunshine Wattle – дава оптимизъм и вяра за по-добро бъдеще, както и надежда в трудни ситуации на безизходица. 

За кого е подходяща

Комбинацията за е подходяща за болногледачи, социални работници, детски учители, медицински сестри и хора, които се чувстват претоварени и обременени от отговорност да се грижат за друг. 

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Carers ще ви даде вътрешна сила и устойчивост, обновяване на вътрешния енергиен ресурс. С нейна помощ ще се научите да внимавате и да се грижите за собствените си нужди. 

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Alpine Mint Bush, Crowea, Fringed Violet, Green Spider Orchid, Macrocarpa, Paw Paw, Sunshine Wattle; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.