Christmas Bell

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща за разпиляни и разхвърляни хора, неумеещи да управляват финансите си. Дава осъзнаване за важността на материалните блага и помага да канализираш енергията на парите. Учи ни мъдро да употребяваме финансите си.

♣ Извади желанията си наяве и подреди живота си.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Mатериализирай желанията си с Австралийски цветни есенции

Christmas Bell цъфти от късния декември до края на февруари. От там идва и неговото име. Това време от годината е свързано с радостта от даването и приемането, не само на любов и топлина, но също и на материални подаръци. Есенцията подпомага хората в това да управляват материалните си притежания и да разкрият техните желания. Тя е изключителна важност за всички, които изпитват чувство на недоимък и липса.  Есенцията работи на дълбоко духовно ниво, като помага на човек да осъзнае, че най-важните неща в живота не са материални, като в същото време дава важност на материалните блага. Ние сме духовни същества и чрез овладяването на физическото можем по-лесно да се съсредоточим върху постигането на нашата истинска цел в живота. Christmas Bell е включен в комбинацията Abund /Изобилие/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Christmas Bell; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Здравна категория: Четвърта чакра - Анахата
Още продукти от категория Австралийски моноесенции