Cognis /Kонцентрация/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Комбинация за вечния студент! Подпомага мозъчната дейност, увеличава концентрацията и умствения капацитет за запомняне. С нейна помощ вие ще усвоявате по-лесно информацията. Повишава мисловния потенциал до 100%. Подходяща за всички хора, които работят с информация, хора на науката, учени, студенти и ученици. Това е най-добрият ви съюзник по време на изпитна сесия, както и през семестъра. Няма студент, който да не е взел изпита с тази комбинация от Австралийски цветни есенции. Подпомага мисловния апарат и оросяването на мозъка при аутисти; деца със забавено развитие и говорни проблеми, като дислексия; хора с отслабваща памет и сенилна деменция.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Jacaranda

Paw Paw

Bush Fuchsia

Isopogon

Sundew

Описание

Силна памет и увеличаване на концентрацията с комбинация от Австралийски цветни есенции

Bush fuchsia – оросява мозъка, обединява информацията от лявото и дясното полукълбо, развива говорните умения и съдейства за ясния изказ. Велик тонизиращ ефект върху мозъчната кора, освежава паметта, хармонизира човек да бъде в съзвучие с природните цикли.

Sundew – оказва заземяващо влияние върху колебливи и разсеяни хора. Дава фокус върху детайла и способност за концентрация. Помага да предадеш по-лесно информацията в писмен или устен вид.

Isopogon – мъдростта на орлите е събрана в него. То е като резервоар и хранилище на информация. Дава достъп до стари знания и умения, и с негова помощ ще забравяте доста по-рядко. Изключителна подкрепа при Алцхаймер и припомняне на чужд език или възстановяване на умения за шофьорска книжка.

Paw Paw – с негова помощ преработвате изключително бързо информацията. Учене в движение, бърза асимилация и вътрешно интегриране. Задължителен, когато трябва да се погълне голям обем информация за сравнително кратко време.

Jacaranda – фокусира разпиляната енергия в една конкретна посока. Помага за концентриране на вниманието върху настоящият проект. Помага на съзнанието да влезе в един коловоз, а не да прескача от тема на тема.

За кого е подходяща

Комбинацията за силна памет и оросяване на мозъка е подходяща за объркани, разсеяни и несръчни хора, които са умствено претоварени или имат проблеми с обучението. Помага за увеличаване на концентрацията, дава яснота на мисленето и фокус, подпомага познавателния процес и възприемането на нови идеи и информация. От изключителна полза е при болни от Алцхаймер и деменция, хиперактивни деца, студенти преди изпити.

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Confid подобрява вниманието към детайлите и координацията при хора, които живеят с блянове и им помага за по-лесно възприемане на информация. Повишава способностите за учене чрез проясняване на учебния процес, подобрено внимание и усвояване на нови знания и умения. Улеснява припомнянето на стари знания и съсредоточаването.

Съдържание и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Bush fuchsia, Isopogon, Jacaranda, Paw paw, Sundew; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.