Комбуча лайф джинджифил

Комбуча лайф джинджифил

3.20 лв.

Комбуча Лайф Джинджифил е една от най-ароматните и силно характерни комбинации на комбуча с основа зелен чай, плодове и подправки. Напитката съчетава вкусовете на леко ферментирал зелен чай, затоплящ джинджифил и детоксикиращо годжи бери. Джинджифилът е една от най-популярните съвременни подправки, които се отличават със силно натрапчивия си лютив вкус. Той облекчава стомашни проблеми и стимулира имунната система. В допълнение, придава екзотичен вкус на всякакви ястия и напитки, което го прави предпочитана добавка в съвременната кулинария. Годжи бери с червено-оранжевия цвят и приятен плътен вкус е една от официално обявените “супер храни”. Може да се консумира сушено или в напитка, какъвто е случая с Комбуча Лайф. Плодът алкализира и подхранва тялото с необходими хранителни вещества. Препоръчваме да консумирате Комбуча Лайф Папая охладена до около 10-12 градуса. Вкуси здравето!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Комбуча е свежа и здравословна напитка, която се приготвя от култивирана чаена гъба Kомбуча и зелен или черен чай. След естествен и сложен процес, през който Kомбуча културата преработва чаения разтвор, се получава една прекрасна, жива напитка, богата на естествени аминокиселини, пробиотици, дрожди и витамини. Готовата напитка Комбуча има интересен, сладко-кисел и много освежаващ вкус, който ще накара вкусовите ви рецептори да я търсят отново и отново. По време на процеса се създава лека, естествена газировка, която допълнително гъделичка сетивата ви. Освен с неповторимия си вкус, напитката се е доказала през вековете с множеството си здравословни ползи. Високото съдържание на В-витамини, пробиотици и ензими правят консумацията на Комбуча прекрасен начин за подобряване на храносмилането. Една чаша след или по време на храна е най-добрия начин да се освободите от чувството на тежест.  Комбуча е нещо повече от просто една напитка. Уникалният й аромат носи наслада, а естествената и газировка гъделичка гърлото, напомняйки, че нещо магическо се случва. Корените на Комбуча идват от далечни векове. През 250 г. пр. Христа хората от династията Ян в Китай консумирали напитка от ферментирал чай. Наричали я „елексир на безсмъртието”. Няколко века по-късно в Русия, тя била известна като „чаен квас”, в Австрия я наричали Комбухер, а в Америка – Комбуча, но на много хора била позната просто, като „гъбата от Манджурия”. Независимо къде ще я срещнете, името й може да се преведе като „чудотворната гъба”, а Комбуча в превод от японски език, означава чай (ча) от водорасли (комбу). Според формула, която се предава от поколение на поколение, напитката ферментира, за да се създаде естествено газиран еликсир, предназначен за тонус детоксикация. Опитайте и ще откриете разликата!

Марка: Kombucha Life