Комбуча лайф класик

3.20 лв.

Комбуча Лайф Класик е напитка, произведена по класическа рецепта – зелен чай, бяла захар и филтрирана вода. Тази масово разпространена формула е приета за класика в производството. Цветът на напитката е жълт, леко мътен, а вкусът – на деликатно ферментирал гроздов сок. Ще усетите и аромат на ябълка и мед. Неподправеният, сладко – кисел вкус, гарниран с гъделичкащи небцето хиляди мехурчета от естествената газировка, ще утолят жаждата и задоволят сетивата ви. Леко горчивият послевкус е страхотен завършек на всяка глътка. Богатството от аромати и вкусове идва от палитрата от активни вещества, естествено налични във всяка бутилка. В производството на Комбуча Лайф Класик използваме листа от сертифициран, чист зелен чай Гънпаудър. Доказано от практиката и от изследванията е, че комбуча културата се чувства най-добре в среда, създадена от този чай. В такава среда тя се развива по оптимален начин, за да се получи накрая това, което ние наричаме класика. Препоръчваме да консумирате Комбуча Лайф Класик охладена до около 10-12 градуса. Вкуси здравето!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Комбуча е свежа и здравословна напитка, която се приготвя от култивирана чаена гъба Kомбуча и зелен или черен чай. След естествен и сложен процес, през който Kомбуча културата преработва чаения разтвор, се получава една прекрасна, жива напитка, богата на естествени аминокиселини, пробиотици, дрожди и витамини. Готовата напитка Комбуча има интересен, сладко-кисел и много освежаващ вкус, който ще накара вкусовите ви рецептори да я търсят отново и отново. По време на процеса се създава лека, естествена газировка, която допълнително гъделичка сетивата ви. Освен с неповторимия си вкус, напитката се е доказала през вековете с множеството си здравословни ползи. Високото съдържание на В-витамини, пробиотици и ензими правят консумацията на Комбуча прекрасен начин за подобряване на храносмилането. Една чаша след или по време на храна е най-добрия начин да се освободите от чувството на тежест.  Комбуча е нещо повече от просто една напитка. Уникалният й аромат носи наслада, а естествената и газировка гъделичка гърлото, напомняйки, че нещо магическо се случва. Корените на Комбуча идват от далечни векове. През 250 г. пр. Христа хората от династията Ян в Китай консумирали напитка от ферментирал чай. Наричали я „елексир на безсмъртието”. Няколко века по-късно в Русия, тя била известна като „чаен квас”, в Австрия я наричали Комбухер, а в Америка – Комбуча, но на много хора била позната просто, като „гъбата от Манджурия”. Независимо къде ще я срещнете, името й може да се преведе като „чудотворната гъба”, а Комбуча в превод от японски език, означава чай (ча) от водорасли (комбу). Според формула, която се предава от поколение на поколение, напитката ферментира, за да се създаде естествено газиран еликсир, предназначен за тонус детоксикация. Опитайте и ще откриете разликата!

Марка: Kombucha Life