Комбуча лайф мента

3.20 лв.

Комбуча Лайф Мента е освежаваща напитка за горещите дни. Към класическата рецепта на Комбуча, с наситен вкус на зелен чай, сме добавили нотки на свежест и прохлада от листенцата мента, а за повече вкус – парченца свежи малини. Кехлибарен цвят и пленително разхлаждащ вкус поднасят на сетивата ободряващо усещане и запомнящи се моменти с Комбуча. Ментата не просто ще ви охлади през горещите летни дни, но и ще подобри здравето на храносмилателната ви система. В комбинация с естествено високите нива на пробиотици в комбуча, това ви гарантира щастлив стомах и цялостно здраве. Препоръчваме да консумирате Комбуча Лайф Мента охладена до около 10-12 градуса. Вкуси здравето!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Комбуча е свежа и здравословна напитка, която се приготвя от култивирана чаена гъба Kомбуча и зелен или черен чай. След естествен и сложен процес, през който Kомбуча културата преработва чаения разтвор, се получава една прекрасна, жива напитка, богата на естествени аминокиселини, пробиотици, дрожди и витамини. Готовата напитка Комбуча има интересен, сладко-кисел и много освежаващ вкус, който ще накара вкусовите ви рецептори да я търсят отново и отново. По време на процеса се създава лека, естествена газировка, която допълнително гъделичка сетивата ви. Освен с неповторимия си вкус, напитката се е доказала през вековете с множеството си здравословни ползи. Високото съдържание на В-витамини, пробиотици и ензими правят консумацията на Комбуча прекрасен начин за подобряване на храносмилането. Една чаша след или по време на храна е най-добрия начин да се освободите от чувството на тежест.  Комбуча е нещо повече от просто една напитка. Уникалният й аромат носи наслада, а естествената и газировка гъделичка гърлото, напомняйки, че нещо магическо се случва. Корените на Комбуча идват от далечни векове. През 250 г. пр. Христа хората от династията Ян в Китай консумирали напитка от ферментирал чай. Наричали я „елексир на безсмъртието”. Няколко века по-късно в Русия, тя била известна като „чаен квас”, в Австрия я наричали Комбухер, а в Америка – Комбуча, но на много хора била позната просто, като „гъбата от Манджурия”. Независимо къде ще я срещнете, името й може да се преведе като „чудотворната гъба”, а Комбуча в превод от японски език, означава чай (ча) от водорасли (комбу). Според формула, която се предава от поколение на поколение, напитката ферментира, за да се създаде естествено газиран еликсир, предназначен за тонус детоксикация. Опитайте и ще откриете разликата!

Марка: Kombucha Life