Confid essence /Увереност/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

“Увереност – любима моя! За къде съм без теб? Където и да отида, който и да ме види среща моята визия, такава каквато съм я изградил аз. Това, което вярвам, че съм и стойността, която аз самият придавам на себе си се виждат и от останалите. Ако искам да привлека повече уважение от хората, повече приятели и повече светски успехи трябва да обърна огледалото. Ако безкрайно ценя себе си и не се съмнявам в собствената си уникалност и чар – аз със сигурност ще бъда по-щастлив, по-умен, по-красив и дори по-богат човек.”            Ако вече усещате, че това е така и не се срамувате да го признаете, вземете комбинацията Confid. Промяната започва от вас!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Boab

Five Corners

Dog Rose

Southern Cross

Sturt Desert Rose

Описание

Повишаване на самочувствието с комбинация от Австралийски цветни есенции

Dog Rose – веднага ще разчисти вашият срам, стеснителност и затвореност. Ще започнете открито да споделяте за себе си и проблемите си без страх от неодобрение. На по-следващ етап бихте могли да се справите и със страха от провал, който ви саботира от години.

Five Corners – най-важния елемент от самочувствието ти е способността да обичаш и харесваш себе си. Постигнеш ли това, ти имаш всичко. Няма по-важно нещо на света от любовта и уважението към самия себе си. Това, което можеш да си дадеш ти сам на себе си, едва ли някой друг го може.

Sturt desert rose – вината, приятелю! И срамът, и унижението с причина или без нямат място в твоят арсенал на успял човек. Трябва да се отървеш час по-скоро от тези чувства, защото те само ограбват живота ти.

Boab – добрият стар boab, без когото не можем. Няма да ти се даде право да бъдеш щастлив, без да бъдеш уверен. А няма как да бъдеш сигурен в себе си, без да знаеш от къде идваш. Твоята връзка с рода е много важна, но тя трябва да продължи по нов начин – пречистена и необременена; подкрепяща, но не обвързваща емоционално.

Southern Cross – дава способност да се грижиш сам за себе си, да стъпиш на крака и да поемеш живота си в ръце. Без хленчене и мрънкане; без обвиняване на другите; без сравнения, а само със сила, доблест и чест. С вяра, че ти си такъв, какъвто си и точно такъв можеш да поемеш напред и да се промениш.

За кого е подходяща

Комбинацията за повишаване на самочувствието е за срамежливи хора с ниска самооценка, изпитващи вина за сторени от тях действия, при загуба на вяра в себе си и нагласа на жертва. За хора от нежелана бременност, които не се чувстват достатъчно добри и имат проблем със самочувствието; за хора, раждани дълго време, които изпитват подсъзнателно безпокойство, че ще наранят някого; за хора с ниско самочувствие, които не се приемат и не се харесват.

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Confid помага на човек да придобие увереност и лична сила, както и да поеме отговорност за живота си. Засилва самоуважението и доверието в себе си, помага да се чувстваме удобно в компанията на други  хора и да се освободим от негативни нагласи, които имаме за себе си. С нейна помощ ще подобрите самочувствието си и ще придобиете увереността, за която сте мечтали и която е различна от външната красота, доброто образование, талантите, способностите, ума, мускулите и парите.

Съдържание и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Boab, Dog rose, Five Corners, Sturt desert rose, Southern cross; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.