Creative /Творческа изява/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Превърни се в човека, който искаш да бъдеш!

Разгърни целия си потенциал и нарисувай мечтите си върху платното на живота – такъв, какъвто искаш да бъде и такъв, какъвто го виждаш. Ти си твореца на твоя живот! Не се съмнявай за миг в това. Ако ти е скучно, ако си зациклил, ако нищо интересно не ти се случва, то знай, че не времето е виновно за това. Просто си изпаднал в “дупка”, загубил си мотивация, енергия и тръпка. Със Creative ще сложиш розовите очила и ще видиш, че животът ти не е скучен и сив. Повярвай в собствените си възможности и идеи, и музата ще те навести отново. Освободи духа от бутилката и виж на какво си способен!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Five Corners

Turkey Bush

Crowea

Bush Fuchsia

Flannel Flower

Tall Mulla Mulla

Red Grevillea

Описание

Събуди творческата искра в себе си с комбинация от Австралийски цветни есенции

Five Corners – дарява сила и вяра в себе си, самочувствие и оптимизъм. Прави така, че да обичаш и харесваш себе си, което е важна част от процеса на пробуждане. 

Turkey Bush – събужда твореца в теб. Онази нежна част, която всеки от нас има, която може да твори, да рисува, да пее, да танцува, да пише. Изрази мечтите си наяве, вдъхни живот на белия лист хартия. 

Crowea – Балансира твоето аурично поле, настройва фините тела с това на Вселената и ти помага да черпиш по-лесно информация от източника.

Bush Fuchsia – Поддържа мозъка ти буден, жив и активен. Да бъде остър като бръснач, да мисли и твори бързо, да му бъде интересна цялата информация с която работи.

Flannel Flower – ще те направи по-сензитивен и харизматичен за околната среда. Увеличава физическата енергия и издръжливостта за творческите ти изяви.

Tall Mulla Mulla – насърчава комуникацията ти с останалите. Отключва заключени сърца, кара те да се присъединиш към останалите групата. С негова помощ ще започнеш да се изразяваш по-свободно и да се чувстваш по-приет. 

Red Grevillea – освобождава блокажи в челюстта и темпоро-мандибуларната става. Помага да отпуснеш гласа си при пеене. Отключва заключения потенциал. 

За кого е подходяща

Комбинацията за творческа изява е подходяща при творчески блокажи, трудно изразяване на чувствата, трудности при говорене пред публика.

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Creative дава възможност да изкажете своята творческа и емоционална природа по спокоен и уравновесен начин, вдъхновява творчеството и емоционалната изява, дава кураж и яснота в говоренето пред публика. При пеене освобождава гласа, подобрява интонацията, тембъра и мелодичността, и премахва блокажите в темпоромандибуларната става, за да може човек да си отваря широко устата. Може да се използва при опит за забременяване в комбинация с She Oak.

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Five Corners, Turkey Bush, Crowea, Bush Fuchsia, Flannel Flowe, Tall Mulla Mulla, Red Grevillea; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.