Dagger Hakkea

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при изпитване на негодувание и горчивина към близките. Помага за откритото изразяване на чувства, както и да изкараш навън натрупания гняв. Това е цветето на даването на прошка. Подпомага също функцията на жлъчката и черния дроб, и е подходящо за детоксикация.

♣ Прошката е най-висшата и най-красивата форма на любов. В замяна ще получиш невиждан мир и щастие. – Робърт Мюлер

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Преодолей обидата и прости с Австралийски цветни есенции

Не е изненадващо, че това лекарство се дава на хора, които са малко „бодливи“ и чиито думи на моменти могат да пронизват като шипове. Тези хора, често таят в сърцето си стара обида към хора, с които са били много близки, като роднини и бивши съпрузи/любовници. Лекарството преди всичко води към откритото изразяване на чувства и прошка. То помага на хората да осмислят и преодоляват силни чувства на огорчение и негодувание, които обикновено са насочени към хората, които са им били най-близки.

При Dagger Hakkea негодуванието е по-скоро скрито, отколкото явно. На моменти чувствата на тези хора са толкова интензивни, че ги задушават. Затова те ги заключват дълбоко в себе си. Понякога тези хора изглеждат много мили, но зад благата им фасада се таи много гняв. Тя действа отлично в случаите, когато е приключила връзка или се е създала семейна вражда. Ако връзката е била прекъсната от другата страна, на човек може да му се наложи да поработи с чувствата си и да превъзмогне горчивината си. В китайската медицина жлъчката и черния дроб са свързани с гнева, затова есенцията е добро лекарство за изчистване на тези два органа.

Dagger Hakkea се съдържа в комбинациите Purifying/Пречистване/ и Relationship/Комуникация и взаимоотношения/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Dagger Hakkea; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Изразявам чувствата си честно и открито.

Освобождавам се от всички стаени обиди, огорчения и се научавам да прощавам.

Здравна категория: Четвърта чакра - Анахата
Още продукти от категория Австралийски моноесенции