Devic /White Light Essences/

36.00 лв.

Тази есенция e подготвена по време на лятното слънцестоене в Кладенецът на чашата, известен още като Червената пролет, в подножието на Гластънбъри, Англия /оригиналното място на мистичния Авалон/. Мястото е невероятно светилище на красота, спокойствие и мир. Много духовни работници на светлината твърдят, че там е основна линия, образуваща триъгълник между три от най-високите енергийни центрове в Обединеното Кралство – Йона, Финдхорн и Гластънбъри. Есенцията ни позволява да оценим голямото значение на знанието, че ние сме духовни същества, които имат тяло, но не сме физическото тяло.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Повиши вибрациите си с духовни есенции /Spiritual essences/

Най-важното качество на есенцията е да ни помогне да си припомним защо сме тук, както и ще съдейства на онези, които са наясно със съдбата си, да предприемат стъпки и да живеят живота си с повече страст и ентусиазъм или с други думи „да са на вълната“. Ако нямаме достатъчно мотивация, ние няма да извлечем полза от това качество на есенцията. Важно е да бъдем на точната релса, но все още можем да бъдем прегазен от някой влак, ако някога спрем или изгубим своя момент.

Devic essence помага за установяването на много силни връзки с царството на Девите, а лечебните и духовните й качества ни връщат в онова място на простота и блажен мир вътре в нас. Приемът на есенцията води до усещане за пълно единство – да бъдеш в едно с абсолютно всичко и по-малко загрижен и зает с проблемите на живота.
Devic essence дава възможност на човек да контактува с природата и да умее да слуша всяко послание, което ни изпраща царството на растенията. Тази есенция ви настройва към такива качества от царството на Девите като лечителството например и ще ви помогне да заземите всеки, който няма връзка със земята или е загубил контрол, свързвайки го с природата. Devic essence е много подходяща в това да успокоява и облекчава онези, които са стресирани, омотали са се в някаква ситуация, заседнали за определено време или се чувстват несвързани.
Есенцията ни помага да се грижим за себе си на духовно ниво и ни дарява с качествата на преданост и грижа към самите нас, към другите хора и към природата. Devic essence също ни позволява да оценим голямото значение на това да знаем и да помним, че сме духовни същества, които имаме, но не се състоим само от физически тела, а носим душа.

Състав и начин на употреба

30мл разтвор за пиене, съдържащ вибрационен разтвор от есенцията Devic, бренди като естествен консервант и изворна алпийска вода, добита по време на пълнолуние.

Лесно за употреба: Приемайте по 7 капки сутрин и вечер

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място.