Dog Rose of the Wild Forces

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при страх от загуба на контрол и панически атаки. Спомага за установяване на емоционален баланс, дава спокойствие и подпомага излизането от истерична криза. Осигурява емоционално равновесие и здравосмислие в периоди на голям смут.

♣ Не винаги можете да контролирате онова, което се случва вън от вас, но винаги можете да контролирате онова, което се случва във вас – Уейн Дайър

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Постигни контрол над емоциите си с Австралийски цветни есенции

Есенцията въздейства върху страха на човек от загуба на контрол, когато емоциите, които той изпитва в себе си или в близост до себе си са толкова наситени, че предизвикват опасения от надвиснала подобна възможност. Тя може да се използва, когато човек се озове в среда, която е емоционално натоварена или човек е се намира на ръба на пълното сриване. Когато човек е готов да избухне всеки момент, може да загуби напълно контрол и да постъпи жестоко със себе си или с други хора. Поради тази причина Dog Rose of the Wild Forces се добавя в есенцията за спешни случаи Emergency. Понякога есенцията е в състояние да се облекчи физическа болка, за чието съществуване няма ясна причина. Доста често причината е нараняване или рана, получена в минало прераждане.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Dog Rose of the Wild Forces; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Вече съм напълно спокоен и ведър.

Напълно владея живота и действията си.

Винаги действам воден от най-доброто за себе си и останалите. 

Здравна категория: Първа чакра - Муладхара
Още продукти от категория Австралийски моноесенции