Dream Time Remedy /Време е за сън/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Тази комбинация помага на децата, особено на тези, които са винаги в движение да се отпуснат, да станат спокойни, релаксирани и да се приготвят за лягане. Добавените в нея есенции ще подпомогнат тези чувствителни същества децата да бъдат предпазени от негативната енергия в тяхната среда. Те ще им донесат спокойствие, като им позволят да се отпуснат и да се влязат в „страната на сънищата“.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Black-eyed Susan

Boronia

Fringed Violet

Angelsword

Bottlebrush

Bush Iris

Crowea

Описание

Мисията “спокоен сън” вече е възможна с комбинация от Австралийски цветни есенции

Angelsword – свързва съзнанието с Висшия Аз и помага да останете центрирани, да вземате адекватни решения, да не се поддават на външни влияния и “чужди” гласове.

Bottlebrush –  подкрепя ни във всяка една ситуация, да я приемем по-лесно, да свикнем по-бързо с нея и да преминем през нея. Адаптира ни към промяната, да се случва с лекота.

Bush iris – премахва страха от смъртта и ни настройва към природните ритми.

Crowea – успокоява тревожността и притеснението. Дава усещане за баланс, хармония и спокойствие.

Black-eyed Susan – забавя темпото и вътрешния ти часовник, който те напряга “тик-такайки” към следващата цел. С негова помощ можеш да спреш, за да си поемеш въздух и да се полюбуваш  на гледката.

Boronia – заглушава шума в главата и препускащите в ума мисли. С негова помощ вече няма да се чувстваш като “хамстер във въртележка”.

Fringed Violet – защитава аурата и не допуска изтичането на енергия. Отблъсква “енергийните вампири”.

За кого е подходяща

Комбинацията Време е за сън е подходяща при деца с шумен ум, които се чувстват заети с мисли и не искат да пропуснат нищо, неспокойни са и прекалено чувствителни към околната среда. Комбинацията ще им донесе мир, спокойствие и сладък сън.

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Angelsword, Black-eyed Susan, Boronia, Bottlebrush, Bush Iris, Crowea, Fringed Violet; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

За оптимален срок на годност използваме малко количество бренди като консервант. Има по-малко от една капка алкохол на доза. За всеки, който не желае дете да поглъща алкохол, 7-те капки могат да се прилагат локално върху короната на главата или точките на пулса на китката, както и да се разреждат във вода. Като алтернатива, може да приготвим капките без алкохол, но трябва да ги съхранявате в хладилник. 

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.