Dynamis /Жизненост и ентусиазъм/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Вдъхва нова сила за живот във вените ти! Комбинацията връща жизнената енергия в тялото и душата ти, като увеличава енергийния потенциал. При хора, загубили радостта от живота си, на които всичко им се струва трудно, поради физическа умора или емоционално изтощение. Те може да са загубили енергиен заряд поради дълго боледуване, хроничен стрес, раждане, операция, лоши стечения на обстоятелствата или работа, която не им харесва. Ако и ти си от хората, които чувстват, че са на ръба на силите си, ежедневието ти се струва трудно и нямаш сила да предприемеш нещо в живота си, вземи Dynamis. Тя ще ти помогне да се “хванеш” в ръце и да се почувстваш отново жив, и изпълнен с енергия и ентусиазъм!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Banksia Robur

Crowea

Illawara Flame Tree

Macrocarpa

Old Man Banksia

Yellow Cowslip Orchid

Описание

Вземи нова сила за живот с комбинация от Австралийски цветни есенции

Macrocarpa – възстановява енергийния баланс на цялото тяло; презарежда батериите на надбъбречните жлези, които са били изтощени при прекомерен стрес. Възстановява енергийните депа. Има трайно ободряващо действие на клетъчно ниво.

Banksia robur – вдъхва нова сила за живот, свежа кръв нахлува във вените ти. Зарежда изморения човек с енергия и връща радостта в живота му.

Crowea – балансира фините тела, успокоява и лекува хроничния стрес, който води до умора и изчерпване.

Illawara flame tree – подпомага имунната система на човек да се възстанови по-бързо физически и енергийно. Помага на човек да спре да отлага и да започне да действа.

Old man banksia – възстановява енергийния баланс на щитовидната жлеза на много фино ниво. Подпомага лечението на хипофункция и Хашимото; дава енергия на хора, които са обърнати изцяло към нуждите на другите.

Yellow cowslip orchid – подпомага действието на останалите цветя като оказва регулиращо и балансиращо действие върху хипофизата – главния диригент на оркестъра.

За кого е подходяща

Комбинацията за жизненост и ентусиазъм е подходяща за хора които се чувстват уморени, обезсърчени и обременени от физическите си тела; страдат от временна загуба на радост от живота или хронична умора.

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Dynamis хармонизира и балансира основните жлези с вътрешна секреция /хипофиза, щитовидна и надбъбречна/. Есенцията носи изобилие от енергия, жизненост, ентусиазъм и радост от живота, подновява страстта и събужда жизнените сили, балансира мускулите и сухожилията.

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Banksia Robur, Crowea, Illawara Flame Tree, Macrocarpa, Old Man Banksia, Yellow Cowslip Orchid; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.