Electro essence /Защита от лъчение и радиация/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Една от най-важните и ценни комбинации на 21-ви век! 5G мрежата, радиопреносната мрежа, електромагнитната и слънчева радиация. Те са тук и ни облъчват, без значение, че не ги виждаме. Бидейки човешки същества ние също приемаме тези лъчения в нашето енергийно поле, и колкото да ни помагат в технологичното развитие и да не можем без тях, на едно фино ниво ние се смесваме с този поток, а нашата аура е пропита от тази доста различна от нас вибрация. Вече има красиво и елегантно решение на този проблем! Цветята в комбинацията ни защитават и ни предлагат да използваме съвременните технологии в живота си, като избегнем страничните ефекти и влияния от тях.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Crowea

Bush Fuchsia

Fringed Violet

Mulla Mulla

Paw Paw

Waratah

Описание

Защити се ефективно от електромагнитно лъчение и радиация с комбинация от Австралийски цветни есенции

Crowea – сваля напрежението от главата и очите. Премахва умората от ежедневния стрес. Изчиства електромагнитните вибрации от фините тела.

Bush Fuchsia – подпомага умствената дейност при хора, които прекалено дълго време са гледали пред екраните и се чувстват затъпели или “прегорели”.

Fringed Violet – осигурява дълготрайна защита на ауричното поле от всякакви енергии, идващи от космоса, слънчевото и земното лъчение.

Mulla Mulla – ефективно се справя с радиацията, защитава и изчиства от топлинното излъчване, което идва под формата на лъчение от слънцето и електропреносната мрежа.

Paw Paw – поддържа мозъка буден и жив да асимилира по-бързо и по-лесно целия поток от информация, който идва към нас чрез тази преносна мрежа.

Waratah – прави човек силен и устойчив да се адаптира, и издържи на новите енергии и радиомагнитни честоти. Дава сила и кураж на съвременния човек, който е подложен на тези вибрации.

За кого е подходяща

Комбинацията за защита от електромагнитно лъчение и радиация е изключително подходяща за хора, работещи с компютри и телефони, които чувстват главата си напрегната, очите преуморени, а мозъка като “изпържен”. Подходяща за деца, които не стават от плейстейшъна и компютърните игри, както и при онлайн обучението. Те може да изпитват също чувство на затъпяване и прегаряне, както и чувството, че не са в баланс с природните ритми.

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Electro редуцира ефектите от радиацията; неутрализира земната радиация, в точките на пресичане на енергийните пътища или в къщите, под които текат реки; намалява електрическата радиация, излъчвана от ел. табла, електропроводи, ел. оборудване, телевизори и GSM-и; неутрализира слънчевата радиация, вкл. последствия от слънчево изгаряне; при лъчетерапия помага на здравите клетки да издържат на лъчението и да се възстановят; след терапията подпомага редуцирането на емоционалните ефекти от стреса. Поставя ни в унисон със земните ритми и освобождава от емоционален страх,  свързан с електромагнитното лъчение.

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Crowea, Bush fuchsia, Fringed violet, Mulla mulla, Paw paw, Waratah; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

За намаляване на електромагнитния смог вкъщи – да се постави по едно шише във всеки от четирите ъгъла на стаята, като се сменя през една година.