Emergency /Спешни състояния/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Комбинация №1 във всяка домашна аптечка!

SOS /Първа помощ/ при всички психо-емоционални, шокови и травматични събития, както и всички ситуации, свързани с прекомерен стрес, който е труден за овладяване. Успокоява сърдечния ритъм и утешава душата! Комбинация, която може да окаже спешна първа помощ преди идването на лекарски екип. Всички състояния, при които има опасност за живота или свръхемоционалност, панически страх, неконтролируеми събития и ситуации; наситено напрежение, което е отвъд границата на човешките възможности. Emergency ще ви държи ръката и ще ви помогне да преминете през всичко това .

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Angelsword

Fringed Violet

Crowea

Dog Rose of the Wild Forces

Grey Spider Flower

Sundew

Waratah

Описание

Първа помощ при стрес с комбинация от Австралийски цветни есенции

Angelsword – свързва съзнанието с Висшия Аз и помага да останете центрирани, да вземате адекватни решения, да не се поддават на външни влияния и “чужди” гласове.

Sundew – приземява съзнанието и го връща в тялото, когато има силна нетърпима болка; при опасност от колабиране, припадъци и загуба на съзнание.

Waratah – мобилизира вътрешните ресурси на организма за оцеляване, впряга волята, вдъхва увереност и кураж да се справим със ситуацията, Дарява ни с огромна сила.

Fringed violet – защитава аурата, която в такива моменти е отворена и може да получи увреждания, негативни енергии и външни вмешателства. Запазва я здрава и цяла.

Crowea – намаля силната тревожност; отпуска спазъма в мускулите и диафрагмата, като подпомага дишането; балансира фините тела на аурата, които в случаи на силен стрес понякога се разместват.

Dog rose of the wild forces – мощно центрира; запазва баланса и разсъдъка, намалява напрежението. Сваля огромен товар от плещите и връща умението да упражняваш контрол над ситуацията.

Grey Spider flower – уталожва паниката, крясъците и ужасния страх , който превзема човека. Залива ни вълна от спокойствие, дава ни усещане за топлина и уют все едно сме си вкъщи.

За кого е подходяща

Комбинацията за спешни ситуации е подходяща за всички хора в периоди на силен страх, ужас или продължителен стрес. При всякакви физически и емоционални неразположения, травмиращи събития, паник атаки, сърцебиене и напрежение. При сърдечни неврози, астматични пристъпи, инфаркти, инсулти, при клаустрофобия, катастрофи, явяване на изпити, раждане, операции. За всички хора, нуждаещи се от медицинска помощ или спешна интервенция от всякакъв характер; при никнене на зъби и колики при бебета; температурен гърч; ухапвания и ужилвания – орално и локално; успокоява сценична и предизпитна треска; при посещение на лекар и зъболекар; при силна физическа болка.

Комбинацията от Австралийски есенции Emergency осигурява кураж, спокойствие и възможност да се справиш с трудната ситуация. Успокоява ума, тялото и емоциите в периоди на кризи и внезапен, голям стрес. Облекчава с лекота страха, паниката, жестокия психически и физически стрес, нервното напрежение и болката. Заземява съзнанието при синкопи и припадъци. Освобождава диафрагмата и отпуска дъха, облекчава дишането.

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Angelsword, Fringed violet, Dog rose of the wild forces, Crowea, Grey spider flower, Sundew, Waratah; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер. При спешни ситуации по 7капки през 30-60мин. до постигане на успокоителен ефект.