есенция Изис /Isis/ – Divine Presence essences

есенция Изис /Isis/ – Divine Presence essences

36.00 лв.

Есенцията е създадена на 25 май 2014г. Изида винаги е била въплъщение на Божествената женственост и всички богини. С тази есенция тя призовава всички онези, които са готови да излязат напред, за да се изправят смело, както емоционално, така и духовно, и обещава, че ще свети върху тях със своята Светлина на светлините, която ще озари тъмните им места. Изида ви призовава към себе си, тъй като иска да отнеме емоционалната ви болка, гняв, срам, обвинение, страх, скръб и отчаяние. На тяхно място тя ще ви донесе любов и смелост. Есенцията Изида е свързана с надежда и възвисяване!
Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Повиши вибрациите си с духовни есенции /Spiritual essences/

Есенцията Изис ни дава възможност да опознаем и почувстваме защитата и любовта на Божествената женственост, както около нас, така и вътре в нас. Можем да привлечем тази енергия, така че да станем по-силни и подхранени, особено във времена на сътресения, безпокойство и несигурност.
Много от нас носят стари и дълбоки наранявания. Тази есенция може да ни даде сила, като ни помага да достигнем, освободим и излекуваме тези аспекти. Емоционалната ни болка и негативните ни аспекти, предизвикани от травми, могат да бъдат трансформирани и излекувани – което означава масивна промяна на много дълбоко ниво на душата.
Божествената майка ни призовава да позволим на тази любов да навлезе в нас и да излекува тези дълбоки, дълго скривани места или емоционални рани. Те могат да бъдат вследствие на събития не само от нашето детство и този живот, но дори и от предишни животи. Много от нас са се озовавали в предишни животи, които са били ужасяващи – война, геноцид или времена на липса на любов. Някои рани могат да се появят дори по време на пътуването на душата през измеренията в стремежа си да се инкарнира в материалния свят. Има много работници на светлината по света, които страдат в резултат на тези емоционални рани, понеже са разслоили съзнанието си в различни измерения, за да служат. Когато са достатъчно силни или с помощта на есенцията Изида, те ще могат да съберат тези отделни части обратно и да станат цялостни.

Състав и начин на употреба

Състав и начин на употреба

30мл разтвор за пиене, съдържащ вибрационен разтвор от есенцията ISIS, бренди като естествен консервант и изворна алпийска вода, добита по време на пълнолуние.

Лесно за употреба: Приемайте по 7 капки сутрин и вечер

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Положителен потенциал

  • Позволява ви да усетите присъствието, защитата и любовта на Божествената женска енергия
  • Осветява вътрешните ни тъмни места, където пазим болката и страданието
  • Дава надежда и възвисяване
  • Заменя аспектите на нашето ранено аз с любов и смелост
  • Помага ви да привлечете любовта към себе си във времена на турбуленция, безпокойство и несигурност
  • Позволява ви да получите достъп и да освободите раните в душата си, произтичащи от този или минали животи
  • Преобразува местата на негативност, произтичащи от травма
  • Интегрира всички разделени, емоционално отрязани части от нас
  • Помага за излекуване на местата на нашата емоционална болка
Здравна категория: Седма чакра - Сахасрара