Fire /White Light Essence/

36.00 лв.

Есенцията „Огън“ е направена между великолепните червени скали в свещената зона на Катаюта в Централна Австралия. Енергията там е изключително силна. Тя обхваща страстта, творението, възможностите и потенциала на огъня. Тази есенция може да отвори хората към техния най-древен източник, обратно към момента, в който душата първоначално е избрала житейската цел за своето земно въплъщение. Това ще даде на индивида “огнено” чувство за цел и посока. Следователно човек е вдъхновен и мотивиран да следва жизнения си път и да изпълни своята съдба.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Повиши вибрациите си с духовни есенции /Spiritual essences/

Огънят е най-важното откритие в историята на човечеството. В негативен план когато той е в дисхармония, това може да доведе до липсата на търпение, егоизъм, гняв, импулсивност, агресия, безпокойство и понякога до неумение да се мисли в перспектива, просто защото човекът е твърде заслепен от постигането на целта. Елементът на огъня ни дарява с творчество, страст, въображение, умение да фантазираме и да изобретяваме, способност да виждаме скритите възможности, които се намират във всяка нова крачка.
Изключително важно качество на есенцията „Огън“ е, че спомага за изгарянето на енергийни нечистотии и шлаки, особено такива на астралното тяло. Висшия астрален план, който е свързан с повишаване на съзнанието, директно е свързан със същия интензивен оранжев цвят, с който е свързан и Огъня. Есенцията може да отведе хората до техния най-древен източник, обратно към момента в който душата е избрала житейската си цел за земната си инкарнация.
Тази есенция спомага за отключването на най-съкровенaта част на индивида. При тази есенция няма средно положение. Няма накъде да тръгнем, освен напред. Преди да започне да работи с тази есенция, индивида трябва да бъде наясно дали иска необратима промяна. Той трябва, дълбоко в неговото сърце и душа, да бъде подготвен да се придвижи напред независимо какви са последствията. Есенцията разкрива голямата картина и ви уверява, че ще бъде завладяваща.
За реализиране на пълният потенциал на Огъня, са необходими 2 важни компонента, които трябва да се вземат предвид при приема на есенцията. Първият от тях е, че есенцията трябва да бъде приемана само след като преди това сме приемали с есенцията Вода. Последната ще разчисти пътя и ще позволи на индивида да изпита дълбокото действие на Огъня. На второ място е важно да намерим правилната звукова вибрация за нас, която да ни резонира и с която да работим, докато приемаме есенцията. Това могат да бъдат различни духовни текстове от Библията, Хиндуизма, медитативна музика или др.

Състав и начин на употреба

30мл разтвор за пиене, съдържащ вибрационен разтвор от есенцията Fire, бренди като естествен консервант и изворна алпийска вода, добита по време на пълнолуние.

Лесно за употреба: Приемайте по 7 капки сутрин и вечер

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място.