Freswater Mangrove

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при хора, които отказват каквато и да било промяна, както и да пробват нови неща без разумна причина. Подпомага търсенето на нови хора, възприятия и преживявания; освобождава от мисловни предубеждения, които са заучени, но не са преживяни. При хора, които казват, че не обичат дадена храна, без дори да са я опитали.

♣ Нищо не е добро или лошо, само нашето мислене го прави такова. – Шекспир

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Погледни ситуацията от различен ъгъл с Австралийски цветни есенции

Изцелителното качество, което Freshwater Mangrove носи на човечеството е способността да освобождава и изцелява мисловните предразсъдъци. Често семената на предразсъдъка са посети отдавна и в много случаи става въпрос за наследственост. Растението влияе върху човек, който вече си е съставил виждане за нещо или някого без всъщност да се е сблъсквал в живота нито с явлението, нито с човека. Тя е полезна за човек, който е възпитаван чрез втълпяване от страна на родителите, семейството или приятелите и след това втълпеният им предразсъдък се превръща в мерило, с което сравняват и сито, с което отсяват.

Есенцията успешно се справя и с очакванията ни, които могат да бъдат крайно ограничаващи и когато сърцето ни е затворено вследствие на това. Много предразсъдъци са изградени, заради съществуващата нагласа в обществото, че нещо не може да се направи. Пример за това могат да бъдат злоядите или капризни деца, които отказват да ядат определена храна, още преди дори да са я опитали. Когато в едно общество съществува масова нагласа, че нещо не може да се направи, това убеждение така се забива в мисленето ни, че се превръща в наша действителност. Есенцията помага на хората да започнат да вярват, че нещо може да се направи или случи. Тя ни отваря към осъзнаването, че има други начини на действие и на възприятие, които са различни от начина, по който сме действали досега. Австралийската цветна есенция има потенциала да ни позволи да живеем пълнокръвно и да бъдем отворени към всички промени, които се случват в момента и ще продължават да се случват.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Freshwater Mangrove; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Освобождавам се от всякакви очаквания.

Никога не затварям съзнанието си за нещо, което преди това не съм преживявал. 

Отворен съм за нови начини на възприятие.

Здравна категория: Седма чакра - Сахасрара
Още продукти от категория Австралийски моноесенции