FussPot Remedy /За суетни и капризни деца/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Прекрасна комбинация за дете, което е раздразнително, негъвкаво, контролиращо и педантично да се превърне в отворено за промяна; да види, че има различни начини за правене на нещата и да бъде по-спокойно за това. Освен това за е подходяща и за дете, което решава, че не харесва нещо, преди дори да го опита. Фантастично за упорита и контролираща личност!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Bauhinia

Black-eyed Susan

Boronia

Freswater Mangrove

Fringed Violet

Hibbertia

Isopogon

Описание

Мисията “кротко дете” вече е възможна с комбинация от Австралийски цветни есенции

Bauhinia – когато имаме съпротива към нови хора или места, ни помага да променим мирогледа си и да ги приемем в живота си лекота.

Black-eyed Susan – забавя темпото и вътрешния ти часовник, който те напряга “тик-такайки” към следващата цел. С негова помощ можеш да спреш, за да си поемеш въздух и да се полюбуваш  на гледката.

Boronia – заглушава шума в главата и препускащите в ума мисли. С негова помощ вече няма да се чувстваш като “хамстер във въртележка”.

Freshwater mangrove – променя гледната точка на човек, за да хареса нови неща и премахва очакванията, които след това водят до разочарование, ако не бъдат изпълнени.

Fringed Violet – защитава аурата и не допуска изтичането на енергия. Отблъсква “енергийните вампири”.

Hibbertia – успокоява напрежението в ума и те прави щастлив от знанията, които имаш.

Isopogon – дава достъп до стари знания и умения, и с негова помощ ще забравяте доста по-рядко. Отпуска контрола.

За кого е подходяща

Комбинацията за суетни и капризни деца е подходяща при натрапчивости, контролиране, прекалена чувствителност, липса на гъвкавост, педантичност, перфекционизъм. Води до отваряне към нови идеи и опитност, вътрешен мир, яснота и гъвкавост.

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Bauhinia, Black-eyed Susan, Boronia, Freshwater mangrove, Fringed Violet, Hibbertia, Isopogon; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

За оптимален срок на годност използваме малко количество бренди като консервант. Има по-малко от една капка алкохол на доза. За всеки, който не желае дете да поглъща алкохол, 7-те капки могат да се прилагат локално върху короната на главата или точките на пулса на китката, както и да се разреждат във вода. Като алтернатива, може да приготвим капките без алкохол, но трябва да ги съхранявате в хладилник. 

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.