Gymea Lily

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията премахва бариери на страх и безпокойство към властни хора и помага за помиряването с тях. При изключително горди и арогантни хора и такива, които искат да бъдат център на вниманието, прекъсват останалите докато говорят, искат да доминират и търсят слава. Подпомага зачитането на другите хора и дава скромност.

♣ Никога не се страхувай да проправиш сам своята пътека. Знай коя е твоята пътека и я следвай, където и да те отведе. Не се чувствай длъжен да следваш чужди стъпки. – Айлийн Кади

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Бъди горд, но скромен с Австралийски цветни есенции

Есенцията дава възможност на хората да постигнат и изпълнят най-висшата си съдба, да открият какво придава страст на живота им и да следват тази страст, да се занимават с онова, което наистина кара сърцето им да пее. Огромната енергия на растението ни помага да придобием силата да бъдем себе си и да правим това, което трябва да правим. Есенцията е подходяща и за тези, които вече са постигнали голям успех в живота си. На тях ще даде силата да останат на позицията си, без да бъдат принизени от завистта на околните. Тя ще им помогне да останат силни и съсредоточени върху нещата, които знаят, че трябва да направят без да се притесняват от това което останалите мислят за тях.

Тя действа благоприятно на екстроверти хора, които са родени водачи, вземат бързо решения и имат желание да се разпореждат с всички, защото знаят, че така нещата ще потръгнат. Есенцията ще ги смири и ще ги накара да си дадат сметка, че хората се нуждаят да бъдат зачетени, а подхода им уважен. Австралийската цветна есенция е способна да премахне бариерите на страх и тревога, които много хора изпитват към властимащите и да помогне да установят добри отношения с тях. Тя има двойно действие, тъй като преобразува отрицателните мисли на човек по отношение на неговия потисник в положителни и разпръсква страховете, които имаме от тях.

На физическо ниво есенцията освобождава от напрежение около гръбначния стълб и врата, при счупвания оздравява сухожилията и костите.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Gymea Lily; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Страстно следвам и осъществявам съдбата си. 

Изразявам себе си като лидер, но използвам помощта на другите и ги уважавам.

Еднакво изразявам своята сила и скромност. 

Здравна категория: Седма чакра - Сахасрара
Още продукти от категория Австралийски моноесенции