Hibbertia

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при хора, които изпитват непрекъсната нужда от самоусъвършенстване, придобиване на нови знания и прекалена самодисциплина. При фанатизъм, инат, желание за доминиране над всички чрез знания; жажда за информация без да се възприема истински. Есенцията развива добри хранителни навици.

♣ Животът е твой и никой няма да те научи – нито книга, нито някой гуру. Учи се от себе си, не от книги. Процесът е безкраен и когато учиш за себе си от самия себе си, това учение носи мъдрост. – Кришнамурти

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Почувствай се доволен от знанията си с Австралийски цветни есенции

Това растение е свързано с интелекта и е за хората, които поглъщат информация и всевъзможни философии. Тези хора имат огромно желание да учат и постоянно четат книги или посещават различни курсове. Те са много взискателни към себе си, особено когато става въпрос за трупането на знания, до степен да се фанатизират. Целта на целия този стремеж към познание е да усъвършенстват себе си, за да могат да чувстват превъзходство спрямо другите. Макар че на пръв поглед успяват да усвоят всички идеи и информация, които поглъщат, в крайна сметка те остават само в главата им. Те не търсят практическо приложение на наученото – просто вярват, че те самите ще бъдат по-добри хора. Цялото това знание не произтича от собствения им опит и в крайна сметка те се чувстват обременени от него.

Енергията на тези хора е фокусирана повече в главата, отколкото в която и да е друга част от тялото, особено сърцето. Позитивният аспект на есенцията е обединяването на информацията и идеите  с личния опит и интуиция и постигане на баланс. Hibbertia е за хората, на които липсва гъвкавост и толерантност, особено когато става въпрос за придържането към идеалите им. Те обичат усещането за контрол и постоянно потискат собствените си нужди. Тази непреклонност често се проявява във физическа скованост – признак за липса на гъвкавост и закостенели нагласи. Есенцията възстановява връзката между сърцето и главата, и спомага за премахването на излишната енергия от умствения план, за да се балансира емоционалния.

На физическо ниво есенцията е подходяща при заушка за намаляване на подуването на паротидната жлеза, подпомага функцията на паращитовидната жлеза.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Hibbertia; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Приемам и се доверявам на вътрешната си мъдрост.

Мога да проявя гъвкавост във всички житейски ситуации.

Здравна категория: Шеста чакра - Аджна
Още продукти от категория Австралийски моноесенции