Higher Self /White Light Essences/

36.00 лв.

Есенцията Висш Аз е първата от поредицата White Light Essences, която е създадена през 1999г в Паленке, Мексико. Спокойствието, което цари на това място, съчетано с величествената духовност на руините на Маите и вибрацията от заобикалящата провинция, правят Паленке наистина забележително място.  Изключително чистата и кристална енергия на това място, остатък от ерата на древните Маи, позволява на човек да се приведе в съответствие и получи достъп до своя Висш Аз. Есенцията, приготвена там капсуловала същите качества.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Повиши вибрациите си с духовни есенции /Spiritual essences/

Есенцията “Висш Аз” подобно на фуния насочва и канализира енергията от най-висш порядък към същността на човека, откъдето тя започва да се излъчва и драстично да се разширява. Тези от вас, които са балансирани в своята духовност ще имат възможността да станат тотално разширени. Есенцията ни помага да осъзнаем какво е отвъд физическия опит и може да помогне да се потопим в източници на древна мъдрост и знание.
Нашият Висш Аз обхваща преживявания и знания от всеки живот, който някога сме имали и есенцията ни предлага възможността човек да се свърже с тези по-ранни инкарнации. Свързвайки се по този начин с миналите животи, ще можем да излъчваме енергията на всичко, от което се нуждаем. Препоръчително е е да приемате тази есенция, когато се чувствате много заземени и балансирани. Ако не сте, би могло да имате проблеми, да бъдете закотвени в настоящето, тъй като може да се премествате твърде бързо между миналото и настоящето. Есенцията Висш Аз може да отвори портал между измеренията и да позволи на човек да се докосне до алтернативните реалности.

Състав и начин на употреба

30мл разтвор за пиене, съдържащ вибрационен разтвор от есенцията Higher Self, бренди като естествен консервант и изворна алпийска вода, добита по време на пълнолуние.

Лесно за употреба: Приемайте по 7 капки сутрин и вечер

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място.