Jacaranda

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при трудна концентрация и помага да се фокусираш. При хора, които са разпиляни, разсеяни, колебливи и нерешителни. Подходяща при склонност да се искат съвети и страх, че може да сгрешиш; при шумни и неорганизирани деца.

♣ Най-бързият начин да свършиш много неща е да ги правиш едно по едно. – Самюъл Смайлс

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Подреди приоритетите си с Австралийски цветни есенции

Есенцията е лекарство за непостоянните хора, които постоянно се захващат с нови неща, но рядко ги довършват, най-вече защото се разсейват лесно. Те постоянно се двоумят и им е изключително трудно да вземат решения. Човекът от типа Jacaranda създава впечатление за разпиляност. Той е навсякъде и постоянно се щура насам-натам. Хората от този тип е нагърбват с много задачи, но им липсва фокус. Начинанията му си остават в различни стадии на недовършеност. Този тип човек е ентусиазиран, вдъхновен и изпълнен с въодушевление при мисълта за нов проект, но просто не го довършва. Натоварващо е да си около такива хора, защото са ужасно разхвърляни. Не са сигурни в решенията си и постоянно се колебаят. Понякога изпадат в паника, понеже решават, че са сбъркали и променят избора си. Болестите са им от тези, при които симптомите постоянно се сменят и се местят по цялото тяло. Те редовно сменят лекарите си и често не завършват курса си на лечение. Готови са да потърсят  чуждо мнение и се вслушват в съвети, но след това сами вземат решение с оглед на всички факти.

Jacaranda се съдържа в комбинацията Cognis/Концентрация/ и Calm&Clear/Спокойствие и вътрешен мир/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Jacaranda; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Взимам решения бързо и лесно.

Аз съм с бърз и ясен ум.

Здравна категория: Шеста чакра - Аджна
Още продукти от категория Австралийски моноесенции