Kangaroo Paw

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при безгрижни и егоцентрични хора, които не могат да се интегрират в групи. Поражда любезност, доброжелателност и осъзнаване на нуждите на другите. При социално незрели хора, помага на хората да разберат как трябва да действат правилно във всяка ситуация, подобрява връзките.

♣ Невежеството не е блаженство, а забвение. – Филип Уайли

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Придобий увереност сред хора с Австралийски цветни есенции

Есенцията се дава за чувствителност към нуждите на околните и за доброта. Освен това дава способността да приемаш и да се наслаждаваш на компанията на хора с различно минало и характер, както и да разбираш от какво се нуждаят, така че и те да могат да се отпуснат и да се почувстват комфортно. Негативният аспект на Kangaroo Paw е човек, който не се вписва в компания – малко като цветето, което е отчасти зелено. Тези хора са много непохватни в общуването си и срещат огромни трудности в отношенията си с другите – било то заради наивност, ограниченост или просто защото не се чувстват на мястото си.

Това лекарство е използвано с голям успех при нечувствителни хора, които имат твърде големи изисквания към околните и не разбират или пък съзнателно игнорират техните нужди. Тези хора определено не знаят как да накарат някого да се чувства комфортно и създават голямо напрежение, когато са в компания. Тези хора са толкова погълнати от себе си, че не е необичайно дори да не осъзнават, че другите им се смеят и им се подиграват. Или пък може да разбират, че не се представят добре в компания и да избягват контакти с хора. Това лекарство помага на хората да усещат как да се държат във всяка ситуация и да се чувстват добре в компанията на други хора.

Kangaroo Paw се съдържа в комбинацията Adol/Юноши и тийнейджъри/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Kangaroo Paw; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Общувам с другите, проявявайки чувствителност и уравновесеност.

Чувствам се добре сред другите хора и се радвам на компанията им.

Здравна категория: Трета чакра - Манипура
Още продукти от категория Австралийски моноесенции