Къде наистина е истината: Пандемия, 5G мрежа, Нов световен ред или Промяна на Съзнанието, Послание от арх. Мелхиседек
 1. Какво представлява явлението „Корона-вирус“?

Това е кралят на вирусите. Той въздейства върху САХАСРАРА – коронната чакра, духовната ви връзка и короната на душата ви!

Неговата цел е съвсем различна от тази, която му придавате. Той има мисия – да промени Съзнанието на планетата! Как иначе ще дойде новия човек?

Това е своеобразен рестарт, който тече от 2012г. Всеки един от вас се променя на личностно ниво, но планетата е Краля и тя се променя глобално.

 1. Доколко е опасен този вирус за хората?

Тук няма значение дали е опасен или не, защото вече не става въпрос за оцеляване на личностно и индивидуално ниво, а за трансформация и изцеление на масите. Всеки един от вас се е съгласил да участва в този експеримент ТУК и СЕГА!

Вие правите промяната на планетата, защото Вие сте светлинните работници!

Осъзнавате ли това как ви обединява? Осъзнавате ли как измества фокуса ви? Разбирате ли, че принудителното затваряне е обръщане към себе си? Време е за равносметка, време е за жътва, време е да спрете ВРЕМЕТО! Да осъзнаете значението на ТУК и СЕГА! Цялата Вселена имаше нужда от този рестарт и преосмисляне, за да започне отново ПРЕРОДЕНА! Не случайно това възраждане се случва през пролетта, когато цялата природа се събужда и най-силната енергия слиза от небето!

 1. Какво да кажем на хората, които се страхуват?

Монетата има 2 страни, а лицата на страха са много. Да се запитат от какво точно ги е страх и до какво води след себе си този страх? Сега е време да открият най-дълбоките си програми и да се изправят лице в лице със своите сенки. Страхът е жалка енергия, която се страхува от себе си! Тя живее в празните пространства и се заселва там, където няма любов и там, където няма вяра. Основните базови страхове, които излизат на повърхността сега са:

 • Страх от информационното затъмнение /от неяснотата и липсата на контрол върху ситуацията/
 • Страх от бъдещето /неизвестното/
 • Страх от недоимък /несигурност/
 • Страх от смъртта и загуба на егото /вкопчване в материята/

В момента в който осъзнаете, че Вие сте единствената реалност и че този свят не съществува наистина, тези страхове ще изчезнат!

 1. Как ефективно да се предпазим?

Чрез приемане на ситуацията и вяра в Бог! Знайте, че това, което иска той за Вас ще се случи. Това, което е отредил той ще намери начин да се прояви. Безмислено е да се мислите за по-велики от НЕГО. Контрола в случая е излишен. Напрягате системата си /физическо тяло/, което сега ви е нужно. Карантината е необходима за да спре Вселената и да направи РЕСТАРТ! Тя не е с цел да ограничи болестта. Вирусът не съществува по начина по който си го представяте, нито лети във въздуха и се залепя по бравите! Всичко, което се случва е ЕНЕРГИЙНО, ЗАПОМНЕТЕ ТОВА! Става въпрос за вибрации и честоти далеч над Вашите. Те са преносната мрежа, по която се случват нещата.

 1. Да не би да става въпрос за 5G мрежата?

Това е експериментална мрежа, която има за цел да промени СЪЗНАНИЕТО и участва в СЪБУЖДАНЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО! Не случайно е наречена 5G. Всички се стремите към 5-измерно съзнание, петото измерение не е само за избрани. То е ТУК и СЕГА, и започва да се случва. Измерения Алфа и Омега са изхабени. Създава се едно изцяло ново поле в което пребивавате. Телата ви трябва да се подготвят за това!

Всички нисши съзнания не виждат възможностите, а страха. Всяка една статия в пространството е тълкувана и написана от друго ниво на съзнание, различно от това на което вие трябва да сте. Това е вашия час, който чакахме толкова дълго. Това е прехода!!! Удължи се толкова много, защото не бяхте готови. Изчаквахме търпеливо, дадохме Ви време да достигнете ниво от което ще може да го направите. Там, където се намирате е отправна точка, пистата от която ще излетите към 5 измерната реалност. Тя е готова и Ви очаква. Вие сътворите сами отдавна този пространствено-времеви континуум, но ви трябваше линейно време, за да го постигнете.

Не се плашете!  Всичко ще остане по старому, само Вие не. Светът и възприятията за него, вече няма да Ви бъдат същите. Само ако можехте да видите цветовете, които излъчвате от Земята и колко красива е тя, как се разгръща и разлиства. Тя се преражда и облича в нова премяна. Падат стари структури и убеждения, градени с години. Цялата тежест и умора на Земята се пречиства. Всичко е толкова цветно. Новата ГАЯ ви приветства и поздравява за това, което сте създали ВИЕ, мислещите се за обикновени хора, човеци!!! Толкова жалки сте в тези костюми на страх, които сте облекли. Вие сте като зърно, което под въздействието на 5G технологиите ще покълне и разцъфти. Спокойно, тази мрежа няма да остане!!! Тези вълни са Ви нужни за малко. Те съдържат импулса Ви за събуждане. Това е като през теб да мине нисковолтов ток, който ще те разтърси из основи, но няма да те убие.

 1. Какво да правим, за да преминем по-лесно този преход?

Мийте си по-често ръцете /космически хумор :)/

Какво правят ръцете Ви? – дават и приемат. Сега обмена Ви е нарушен навън. Затова ДАВАЙТЕ и ПРИЕМАЙТЕ навътре, ЛЮБОВ от себе си и към себе си. Работата в вътре във Вас. Не говорете, а дишайте на отворен прозорец и слънце с фразите:

 • Аз ПРИЕМАМ любов и ИЗЛЪЧВАМ любов!
 • Аз ПРИЕМАМ БОГ в себе си и ОТКРИВАМ БОГ в себе си!

Вие не сте част от системата, Вие сте част от Вселената и безусловната любов! Всички мерки, които вземате са насочени към емоционалното Ви тяло, а не към вируса. То има нужда да бъде защитено и обгрижвано. То е като малко уплашено дете. Дайте му всичко това, което иска, но бъдете отговорен родител! Разберете ИСТИНАТА, а тя е в СЪЗНАНИЕТО! Вирусът няма да пасне във всяка ключалка. Ще успее да отключи физически само някой ключалки, на други няма да пасне изобщо, а трети ще се сменят сами междувременно!!!

Послание от арх. Мелхиседек, получено от Евгения Марценкова на 19.03.2020г